Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να τοποθετηθεί η Φαίη Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Fay’s Time», Φαίη Σκορδάσυζήτησε με τους συνεργάτες της τα όσα έχουν δηλώσει οι δύο κυρίες μέχρι στιγμής και τόνισε πως η παρουσιάστρια του Star επανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν, καθώς ενοχλήθηκε με την αναφορά στην κόρη της.

«Ενοχλήθηκε που αναφέρθηκαν στο παιδί της, αυτό ήταν και τίποτε άλλο. Το θέμα με το παιδί της είναι πάνω απ' όλα. Δεν γίνεται να την πείραξε περισσότερο ο σχολιασμός για τις πλαστικές, παρά για το παιδί. Το παράπονό της ήταν ότι η Μαίρη δεν έδειξε σεβασμό απέναντι στην ίδια ως μάνα και ως γυναίκα. Είμαι κάθετη για το θέμα με το παιδί, δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Έχω συνεργαστεί με τη Μαίρη Συνατσάκη πάρα πολλά χρόνια, ποτέ δεν την πέτυχα μια στιγμή να κάνει ένα απρεπές σχόλιο. Δεν μπόρεσε να υπηρετήσει τον ρόλο τού να βρίσκεται σε κάποιο πάνελ κάποιας εκπομπής. Μπορεί να μην είναι ευχάριστο και στη Μαίρη. Δεν ήταν ο εαυτός της και γι' αυτό δεν το συνέχισε. Μέχρι να φτάσει σε αυτή την επιλογή, σίγουρα θα έχει κάνει και ατοπήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει, όμως, ότι όλος ο κόσμος της είναι αυτός», συμπλήρωσε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.