Τα µαλλιοτραβήγµατα χαρακτήρισαν (και) την εγχώρια TV το 2023. Ποιες κόντρες «πούλησαν» περισσότερο; Η «Απογευµατινή» της Κυριακής έβαλε τις τοπ 10 στο µικροσκόπιο. Ξεκινάµε µε Φαίη Σκορδά - Κατερίνα Καινούργιου, που βρίσκονται και «απέναντι» τηλεοπτικά. Το ξέσπασµα της Κατερίνας και τα υπονοούµενα για γάµους και νούµερα συζητήθηκαν όλο τον Νοέµβριο. «Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά. ∆εν πειράζει, θα κάνει µία µονάδα παραπάνω σήµερα», είπε η Κατερίνα. «∆εν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καµία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε µένα ότι δεν σέβοµαι τους συνεργάτες µου».

Επονται οι Γιώργος Λιάγκας - Λάκης Λαζόπουλος. «Τον Κασσελάκη τον έχει αναλάβει ο Λιάγκας. Του έχει καθηµερινή, ωριαία προβολή, τον κυνηγά µε µια κάµερα», δήλωσε ο ηθοποιός, µε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να απαντά: «Κόπτονται και θέλουν να συναποφασίζουµε για τη σκαλέτα της εκποµπής». Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου επέρριψαν στη Μαρία Κορινθίου την ευθύνη για διακίνηση πληροφοριών περί µετακίνησής της στο Star, κάτι που η ίδια στην πορεία διέψευσε. Βέβαια, και η Κορινθίου είχε «θέµα» µε τον Λιάγκα. Εληξε τη συνεργασία της µε την εκποµπή του λίγο πριν από το φινάλε της περσινής σεζόν. Ακολούθησαν αιχµηρές δηλώσεις εκατέρωθεν, µε την ηθοποιό να λέει: «∆εν µπορώ, δεν θέλω να συνεχίσω, τελείωσε». Για να πει το φθινόπωρο: «Αν µε καλούσαν -που δεν θα µε καλούσαν-, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;».

Εκρήξεις on air

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε την κόντρα του και µε τον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο, µε τον οποίο προ δεκαετίας ήταν φίλοι. «Καµία ανταλλαγή πυρών µε τον Λιάγκα. Οποιος θέλει να µου απευθύνει τον λόγο και πυρά, να πει το όνοµά µου», απάντησε ο Ουγγαρέζος στον Λιάγκα, που προηγουµένως είχε κάνει λόγο για «ελάχιστους φίλους δηµοσιογράφους. Εχω προδοθεί από τους περισσότερους», ρίχνοντας καρφί για τον Ουγγαρέζο. Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάστηκε µετά το τέλος της συνεργασίας της µε τον ∆ηµήτρη Αλεξάνδρου.

Το µοντέλο τη στοχοποίησε τον Οκτώβριο λέγοντας ότι περίµενε τηλέφωνό της για να του πει αν θα συµµετέχει στην εκποµπή, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν έγινε. «∆εν µε πήρε ποτέ τηλέφωνο», απάντησε η Χρηστίδου, εξηγώντας: «Οταν τελείωσε η σεζόν, κάλεσα τους συνεργάτες µου σε γεύµα. Ηταν η τελευταία φορά που τον είδα. Είχε λήξει η σεζόν, αλλά δεν γνωρίζαµε τι θα γίνει µε την οµάδα». Η δε περίπτωση των Ανδρέα Μικρούτσικου - Light ήταν ίσως το αποκορύφωµα. «Ανύπαρκτο µηδενικό» τον αποκάλεσε ο Μικρούτσικος, «τριτοτέταρτο στο πάνελ της Καινούργιου» ο τράπερ. Ακολούθησαν... µαγικές ατάκες, όπως: «Εχω µεγάλη κόντρα µε τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τι είπα για τα ΚΑΠΗ και τις µαγκούρες; Τι είναι ηλικιακός ρατσισµός; 75 χρόνων δεν είναι; Ο ηλικιακός ρατσισµός είναι αντίστροφος. Είναι αυτοί που θεωρούν ότι επειδή είναι 150 ετών, τους οφείλουµε σεβασµό. Επειδή είσαι 150 και µούµια, δεν σηµαίνει ότι πρέπει να σε σεβόµαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασµό µας;».

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά για Συνατσάκη - Κουτσελίνη: "Δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν για το θέμα του παιδιού, είναι πάνω απ' όλα"

Ακολουθεί η κόντρα Ζήνας Κουτσελίνη - Μαίρης Συνατσάκη. «Σε εκποµπή έβρισε το παιδί µου µε τον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο», είπε η πρώτη. Αµφότεροι το αρνήθηκαν, µε την Κουτσελίνη να επανέρχεται µε βίντεο, λέγοντας: «Μιλάει για τις πλαστικές µου! Σεβασµός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα, σατανά... Ευτυχώς, υπάρχουν ντοκουµέντα... Είχα µιλήσει για την κόρη µου, Εµµα. Ελεγα ότι της αρέσει η µαγειρική κι όταν µεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος και είπαν: “Θα σε πάει αίµα” και γελούσαν. Επειδή την κόρη µου τη λένε Εµµα, ότι θα µε πάει... αίµα!».

«Αγνοια» Ραµόνα Βλαντή - Σοφία Χατζηπαντελή είχαν επίσης την τιµητική τους. Η Ραµόνα επέστρεψε για λίγο στην επιτροπή του «My Style Rocks», µιλώντας µετά για «άγνοια» για τη µόδα από την πλευρά της Χατζηπαντελή. «Εγώ είµαι στιλίστρια, όχι µοντέλο - τα µοντέλα είναι κρεµάστρες», είπε, ενώ υποστήριξε ότι παίκτρια της µίλησε για τη «χειρονοµία που έκανε η Χατζηπαντελή όταν έφευγα. ∆εν θα έκανα κάτι, και να το έβλεπα. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν αγάπη. Για να αντιδρούν έτσι, κάτι µέσα τους φταίει. Αυτή εκτέθηκε». Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε µε τον νικητή του «Survivor» όπου συµµετείχε, τον Σάκη Κατσούλη, επειδή «αθέτησε τη συµφωνία του κι έκανε παρέα µε τον Γιώργο Κόροµι, µε τον οποίο υπήρχε κόντρα στο “Survivor” του 2021». Ο πατέρας του Κατσούλη παρενέβη: «Αυτός ο καραγκιόζης να µας πει τι έχει κάνει!»... Με τον Τριαντάφυλλο να λέει: «Να θυµίσω ότι στο τζάµπα live στο µαγαζί του γιου του ήµουν “κορυφαίος”, όπως έλεγε». Τελικά, παρότι το καλοκαίρι οι σχέσεις τους ήταν τεταµένες, τον Σεπτέµβριο τα ξαναβρήκαν. Η λίστα κλείνει µε τους Ελενα Χριστοπούλου - ∆ηµήτρη Παπανώτα. «Προσπαθείς να µε µειώσεις, µιλάς απαξιωτικά για τη δουλειά µου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είµαι», έγραψε η µπούκερ στα social. Την άλλη µέρα, στο «Happy Day», η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Τη µάνατζερ πώς τη λένε;». Με τον Παπανώτα να απαντά: «Χουάνα η παρθένα». Και του χρόνου!

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή» της Κυριακής.