Η Μαίρη Συνατσάκη δεν θέλησε να απαντήσει στις νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, μιας και σήμερα έχει γενέθλια η κόρη της και γίνεται ενός έτους.

Η ρεπόρτερ του Πρωινού επικοινώνησε με τη Μαίρη Συνατσάκη και ανέφερε όσα της είπε: «Η μοναδική απάντηση που δίνει η Μαίρη Συνατσάκη για σήμερα είναι πως γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Ολίβιας. “Σηκώθηκα με χαρά, περιμένω κόσμο και δεν θέλω να απαντήσω στη δήλωση κανενός. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Θέλω σήμερα να αφοσιωθώ στα γενέθλια της κόρης μου και να μου το επιτρέψετε αυτό” μου είπε χαρακτηριστικά».

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Να σας θυμίσουμε ότι στις νέες δηλώσεις η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Θα μείνω σε αυτά που απάντησα και ας κρατήσει η Μαίρη τη δική της απάντηση. Εγώ έδωσα τη δική μου και νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος που εννιά χρόνια μετά επέμενα στα λεγόμενά της. Απαντώ σε ό,τι με ρωτάτε, δεν βγάζω δελτία τύπου. Δεν έχω καμία αντίρρηση, όπως πριν πολλά χρόνια τα είπα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να τα πω και με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον κύριο Σαμοϊλη, που ανέλαβε την ευθύνη των λεγομένων του.»

Και συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη λέγοντας: «Ο άνθρωπος που είναι σε μια καρέκλα και κάθεται δεν είναι μόνο για τα εύκολα, είναι και για τα δύσκολα. Και στα δύσκολα δεν δείχνουμε με το δάχτυλο ότι φταίει μόνο ο άλλος, είμαστε συνυπεύθυνοι. Ο αυθορμητισμός της τηλεόρασης υπάρχει και θα υπάρχει. Είναι άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος. Δεν μιλώ για αναίδεια σε ό,τι αφορά την κυρία Συνατσάκη. Μιλάω όμως ότι έχει διαφορά το να είναι κανείς αυθόρμητος και άλλο να είναι αναιδής.».

Και πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό για τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν έχω θυμό, ούτε το έχω βαριά μέσα μου. Το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Και θύμισα κάποια στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, πετώντας ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου κλπ.

Ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν την τιμά. Αυτό που είπα για την οικιακή βοηθό ήταν χιούμορ. Εκείνη δεν κάνει χιούμορ, πετάει ένα περιοδικό. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα. Ουσιαστικά βρίζει το παιδί μου και εμένα. Ας μην το συνεχίσουμε λοιπόν γιατί το έντιμο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε. Πληρωνόταν τη δεδομένη στιγμή από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε πετώντας το περιοδικό.

Όσο για τις πλαστικές, είπε αυτά και χειρότερα ακόμη. Δέχομαι να πάμε σε πλαστικό χειρουργό και να μπούμε όλες στη σειρά, να δούμε ποια έχει κάνει πραγματικά πλαστική. Δεν κρατάω τίποτα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Της εύχομαι τα καλύτερα, με την οικογένειά της και το παιδί της. Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μια καλή μητέρα».