Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Από 20 ετών ήμουν αυτόνομη

«Ήθελα από πάρα πολύ μικρή να ζω μόνη μου. Έχω φύγει από πολύ μικρή από το σπίτι, περίπου στα 20 και ήμουν και αυτόνομη. Αυτό κάπως μου το πέρασαν οι γονείς μου. Ξέρω ότι οι γονείς μου είναι δίπλα μου και ότι θα ήταν και τότε, αλλά δεν ήταν κάτι το οποίο με σταμάτησε από το να είμαι ενεργή», είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Για τον έρωτα:

«Ο έρωτας σαφώς είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, όταν έρχεται δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται. Η ευτυχία είναι ζητούμενο».

Για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη:

«Ο πατέρας μου ως μπαμπάς δεν ήταν καταπιεστικός, ούτε η μητέρα μου. Δεν προσπάθησαν να με τραβήξουν από τον καλλιτεχνικό χώρο, ήταν πολύ ελεύθεροι ό,τι και να ήταν αυτό», είπε η τραγουδίστρια.

Το θέατρο το αγάπησα πρώτη στιγμή

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Εκατομμυριούχος» σημείωσε: «Το θέατρο το αγάπησα πρώτη στιγμή και ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελα να ασχοληθώ στη ζωή μου. Μόλις τελείωσα το σχολείο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σπουδάσω θέατρο, στη συνέχεια, όμως, άρχισε να ανοίγει ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος για εμένα», δήλωσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Κυκλοφορώ ανάμεσα στον κόσμο

Κλείνοντας, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωής λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι τη δημοσιότητα κατά βάση. Δεν θεωρώ ότι έχω πλακωθεί και ούτε έχω χτυπηθεί από ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές μου, απλά είμαι κι εγώ λίγο αντιδραστική και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα προσωπικά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που κυκλοφορεί ανάμεσα σε αρκετό κόσμο και με συναντούν πιο συχνά απ' ό,τι οι δημοσιογράφοι και δεν έχω διακρίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: