Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε το «παρών» στην avant premiere της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Κουραμπιέδες από χιόνι», με τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, να την προσεγγίζουν προκειμένου να της αποσπάσουν κάποια δήλωση.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι το 2023 ήταν για την ίδια μια δημιουργική και έντονη χρονιά για την οποία είναι ευγνώμων, ενώ πρόσθεσε ότι νιώθει πλήρης και είναι ευτυχισμένη.

Απολαμβάνω την κάθε μέρα - Είμαι ευτυχισμένη

«Δεν θα ήθελα το 2023 να είναι η καλύτερη χρονιά μου, δεν μου αρέσει να είμαι άπληστη, αλλά ονειρεύομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες προκλήσεις και άλλα ωραία πράγματα. Το 2023 όμως, ήταν μια χρονιά πολύ δημιουργική, πολύ έντονη, έμαθα πολλά, εξελίχθηκα και είμαι ευγνώμων. Είμαι καλά, νιώθω πλήρης. Είμαι σε μια στιγμή που απολαμβάνω την κάθε μέρα πολύ έντονα και είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε αρχικά η δημοφιλής τραγουδίστρια σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

Μ' ενοχλεί να μιλάει ο πατέρας μου για την προσωπική μου ζωή

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση, σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη, για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε ότι: «Ξέρετε ότι με ενοχλεί να μιλάει ο πατέρας μου για την προσωπική μου ζωή, αλλά το έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω αν μίλησε για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω προλάβει να δω κάτι. Ο κάθε άνθρωπος, όμως, έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, δεν μπορώ να γίνω η μαμά κανενός, ούτε και θέλω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει και να λέει αυτό που θέλει».

Δείτε ακόμη: Γιάννης Ζουγανέλης - "Χάρηκα όταν έμαθα για τη σχέση της Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο, τον ξέρω 20 χρόνια" (Βίντεο)

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στις 11/12/2023 στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της κόρης του με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, μετά το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου, λέγοντας ότι είναι μία σχέση που την πιστεύει, και θέλει να προχωρήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: