Μετά τον χωρισμό της Ελεονώρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου, τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον γνωστό δημοσιογράφο «φούντωναν» διαρκώς. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτή την αθόρυβη σχέση.

Οι σπάνιες κοινές εμφανίσεις

Η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ο Νίκος Συρίγος και η Ελεονώρα Ζουγανέλη πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο στο Ηρώδειο για να απολαύσουν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και στη μεγάλη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Ο γνωστός δημοσιογράφoς παρακολούθησε τη σύντροφό του να ερμηνεύει επί σκηνής, ενώ αργότερα πόζαρε μαζί με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και την Ελένη Βουλγαράκη.
Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «OK!» απαθανάτισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγο πάνω στη vespa, λίγα μέτρα από την είσοδο του Θεάτρου Παλλάς.



Οι άβολες στιγμές μπροστά στην κάμερα

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τόσο ο Νίκος Συρίγος όσο και η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκαν αρκετές φορές σε άβολη θέση με τις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή και τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους.

«Είμαι καλά. Είμαι σε μια φάση ζωής που πραγματικά απολαμβάνω αυτό που μου έρχεται, στον βαθμό που μπορώ κι εγώ να το αντιληφθώ… Αυτό το καλοκαίρι ήταν για μένα πολύ δημιουργικό και με πολλά δώρα», ανέφερε πρόσφατα η Ελεονώρα Ζουγανέλη καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, μη θέλοντας να περάσει σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.


«Είμαι πολύ διακριτικός και θα παραμείνω διακριτικός. Δεν θα πω και δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή», δήλωνε ο Νίκος Συρίγος μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.


Η Σίσσυ Χρηστίδου, σε μία από τις εκπομπές της στο «Χαμογέλα και Πάλι», ανέφερε μπροστά στον συνεργάτη της, Νίκο Συρίγο, ότι σύντομα θα βρεθεί στο πλατό ως καλεσμένη η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με τον ίδιο να χαμογελά, φανερά σε αμήχανος.

«Να έρθει και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, να δεις εκεί τι έντεχνο θα ακούσεις».


Σε άλλη εκπομπή ακολούθησε ακόμα μία ατάκα για τη γνωστή τραγουδίστρια, αυτή τη φορά από τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος ανέφερε το όνομα της Ελεονώρας Ζουγανέλη μπροστά στον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο.

«Αν γίνει ξανά το J2US θέλω να είμαι με την Ελεονώρα Ζουγανέλη».


Όσο για το εάν η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει γνωρίσει την κόρη του, ο Νίκος Συρίγος αντέδρασε σε δηλώσεις του στην κάμερα του Open μη θέλοντας να περάσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή: «Α, φιλάκια, σας αγαπάω πολύ! Καλημέρα».


Ενώ σε επόμενες δηλώσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Νίκος Συρίγος παραδέχτηκε: «Με φέρνει σε αμηχανία που ασχολούνται με τη σχέση μου».


Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, από την άλλη, δέχτηκε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, στο οποίο αμέσως και αντέδρασε: «Α πα πα, καθόλου δεν το σκέφτομαι».


Και ενώ οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος εξακολουθούν να μοιράζονται τις στιγμές τους με ανθρώπους από το κοντινό τους περιβάλλον, καθώς κανείς από τους δύο στο παρελθόν δεν διεκδίκησε δημοσιότητα μέσα από λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.