Αποκαλυπτικός όσο ποτέ εμφανίστηκε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδερέσης στην εκπομπή  «Χαμογέλα και Πάλι» όπου μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του και για την συμμετοχή του στη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA, αλλά και στο Milky Way.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Το Ναυάγιο».

 «Πήρα υπερβολική δόση πέρσι ως καλός μπαμπάς και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό. Έχω κάνει στο παρελθόν ρόλους να είμαι κακός. Τον ήθελα τον ρόλο. Δεν ήθελα να θυμίζει κάποιον συγκεκριμένα κάποιον. Ο ρόλος μου αφορά σε έναν άνθρωπο κατασκευάζει αλήθειες. Δεν υπάρχει συμπόνια, είναι κυνικός αλλά θα δούμε το γιατί. Θα παρουσιάσει την αλήθεια του ως πραγματική, χωρίς ενοχές. Γι΄ αυτούς τους ανθρώπους έτσι δουλεύει το σύμπαν. Δυστυχώς θα πρέπει να με αντιπαθήσει ο κόσμος, δυστυχώς θα βγει επίκαιρη η σειρά», είπε αρχικά. 

Διαβάστε επίσης: Μπέσσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Περήφανοι γονείς για την επιτυχία του γιου τους στις Πανελλήνιες 2023

Προσπαθώ πάντα να δικαιολογήσω τον ρόλο μου, αλλιώς δεν μπορώ να τον ερμηνεύσω. Δεν ξέρω αν τον έχω καταλάβει τον άνθρωπο που υποδύομαι, τον ψάχνω. Αλλάζει η ερμηνεία του κάθε φορά, πήρα κάποια σενάρια στα χέρια μου που είχαν μία άλλη πτυχή αυτού του ανθρώπου και έπρεπε να την εντάξω και αυτή. Στην ερμηνεία μας πρέπει να υπάρχουν οι ασφαλιστικές δικλείδες για να μπορέσει κανείς να αλλάξει κατεύθυνση. Με θυμώνει που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην πραγματική ζωή, φοβάμαι πως έτσι λειτουργεί το σύστημα και ο κόσμος. Όταν δεν έχεις αναστολές σε τίποτα, κερδίζεις το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι που δουλεύουμε με βάση κάποια ηθική, βάζουμε περιορισμούς από μόνοι μας και χάνουμε. Όχι πάντα, αλά τις περισσότερες φορές. Οι ανήθικοι θα πετύχουν περισσότερα πράγματα, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” κι στις “λουλούδες”»

Για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σχολίασε: «Με θλίβει αυτό και με θλίβει ακόμα περισσότεροι για τους ανθρώπους που τον χειροκροτούν και δεν βλέπουν ποιόν και τι χειροκροτούν.


Που πιθανόν εντυπωσιάζονται από μία επιδερμική επίδειξη έργων που κάνει ο Μπέος. Αλλά δεν βλέπουν ότι  δεν έχει σημασία το να έχεις μία καλή γλαστρούλα έξω από το σπίτι σου, αλλά να κάνεις έργα υποδομής ή να αντιμετωπίζεις την ζωή διαφορετικά. Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” κι στις “λουλούδες”. Δεν τον ενδιαφέρει και δε τους ενδιαφέρει η άποψή μας. ψάχνω να βρω τις δικές μου ευθύνες και ποιες οι δυνατότητές μου. Όλοι έχουμε ευθύνη για τέτοια φαινόμενα».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην συζήτηση μαζί τους για τα κοινωνικά φαινόμενα.

 «Μιλάμε όπως μιλάω με φίλους μου. Βλέπουν και κρίνουν πράγματα. Αισθάνομαι ενοχή ως εκπρόσωπος μίας γενιάς, που δεν τους έδωσα ελπίδα για έναν κόσμο λίγο καλύτερο. Η μητέρα μου μού έδωσε έναν κόσμο λίγο καλύτερο, εγώ δεν αισθάνομαι περήφανος για αυτό που δίνω στα παιδιά μου», σημείωσε.

Για το Milky Way: «Η τέχνη δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά ότι μπόρεσε να γίνει μία τέτοια σειρά, με κάνει να αισθάνομαι χαρά και αισιοδοξία. Είναι μια σειρά που αξίζει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αμπιγέρ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

 «Δεύτερη σεζόν φέτος έχουμε και αλλαγές στο cast. Ήρθε η Αφροδίτη Λιονάκη και η Ναταλία Δραγούμη. Ξεκινάμε το Σάββατο στις 21 Οκτωβρίου. Είναι καλογραμμένο έργο που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Έχει να κάνει με τα παρασκήνια ενός θεάτρου. Ενδιαφέρει πολλούς ανθρώπους», τόνισε κλείνοντας ο αγαπημένος ηθοποιός.