Αποκλειστικά στο in.gr και τη δημοσιογράφο Έφη Αλεβίζου μίλησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται τον ρόλο του Μιλτιάδη Παντελίδη στο «Ναυάγιο», ένας χαρακτήρας για τον οποίο δέχεται άκομψα σχόλια, με τον ηθοποιό να ελπίζει να παραμείνουν λόγια και να μη γίνουν πράξεις.

Ο ρόλος μου είναι ένας άνθρωπος που θα τον αντιπαθούσα

«Είχα πει ότι θα ήθελα να είναι από τους πιο μισητούς ρόλους τη φετινή σεζόν. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο προσωπικά θα τον αντιπαθούσα. Θεωρώ ότι η επιτυχία της ερμηνείας μου στο "Ναυάγιο" είναι να γίνει αυτό και από τον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Προσπαθώ να κατοχυρώσω αυτόν τον χαρακτήρα

«Ο ρόλος μου είναι ένας πολύ αρνητικός χαρακτήρας. Με ενδιέφερε να του δώσω μία πολύπλοκη διάσταση. Προσπαθώ όσο γίνεται να τον κατοχυρώσω αυτόν τον χαρακτήρα, γιατί όλα αυτά μου είναι εξαιρετικά απωθητικά», τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Τέτοιοι χαρακτήρες εύκολα χειραγωγούν τον κόσμο

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε πως έχει συναντήσει στη ζωή του ανθρώπους όμοιους με τον χαρακτήρα που υποδύεται στο «Ναυάγιο». Όπως είπε ο ίδιος, τέτοιοι χαρακτήρες «πολλές φορές έχουν μία γοητεία και εύκολα χειραγωγούν τον κόσμο, έχουν δύναμη».

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:



Γ. Σκιαδαρέσης: «Δεν θα έλεγα ότι έχω σκληρότητα, ούτε κάποια ιδιαίτερη δύναμη»