Ο Θάνος Λέκκας βρέθηκε καλεσμένος στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο «Μιχάλης» από «Το Ναυάγιο» του Mega αναφέρθηκε στη ζωή του και αποκάλυψε ότι είναι συλλέκτης αντικειμένων.

«Θέλω να πιστεύω ότι είμαι κουλ άτομο και βολικό. Έχω αρκετά πρέπει, "δουλειά πριν από την χαρά". Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το θέατρο, οι βόλτες, φαγητό με φίλους. Δεν πίνω αλκοόλ», ανέφερε, ενώ μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Η Βιολογία ήταν ένας μεγάλος έρωτας αλλά παρόλα αυτά η Τέχνη του να παρατηρείς τη ζωή, να την κάνεις κομματάκια, να την ξαναφτιάξεις με ενδιέφερε πάρα πολύ. Ένιωθα ζωντανός όταν δεν ήμουν εγώ. Την απόφαση την πήρα στο 5o έτος της Βιολογίας και ένιωθα ότι αν πεθάνω δεν θα έφευγα χαρούμενος» εξομολογήθηκε αρχικά, ο Θάνος Λέκκας.

Είμαι ρακοσυλλέκτης

«Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς!».


«Έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα. Δένομαι και με τους ανθρώπους πολύ» και αποκάλυψε ο Θάνος Λέκκαςπως έχει κάλτσες που φορούσε στο Γυμνάσιο το 1998.


Για την προσωπική του ζωή:

«Έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μου. Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι χρόνια! Ψάχνεις αυτό που σου λείπει και όταν το βρεις, το θες. Αν έχεις φτάσει σε ένα σημείο το να έχεις τον έρωτα δίπλα σου και τον άνθρωπό σου, είναι ευτυχία. Δεν έχει νόημα να κοροϊδευόμαστε, είναι πολύτιμος ο χρόνος που έχουμε», τόνισε παρακάτω και αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε μικρός.


Για το "Ναυάγιο" και τα γυρίσματα:

«Είχαν ντύσει όλη την προβλήτα με μαύρα πανιά, είχαν φέρει φως με γερανό για να κάνει το φεγγάρι και τις αστραπές. Είχαν φέρει σκάφη για να κάνουν τα κύματα, ανεμιστήρες, ειδικό συνεργείο από Νότια Αφρική για να κάνει υποβρύχιες λήψεις. Μας πήγαν σε κολυμβητήριο για να δουν αν ξέρουμε ότι κολυμπάμε και με ρούχα. Αφού βεβαιώθηκαν ότι μπορούμε είχαμε και δύτες. Και μέσα εκεί έπρεπε να κάνεις ότι χάνεις τον κόσμο, αν μπορείς να πάρεις την επόμενη ανάσα».


«Ευτυχώς το νερό που μπαίνει στο στόμα, ο ήχος, το κύμα σε φέρνουν σε ένα σημείο να τιμήσεις ανθρώπους που έχουν βιώσει τον θάνατο. Δεν ξέρεις τίποτα! Εκεί είσαι στη θάλασσα που σου λέει δεν έπρεπε να είσαι εκεί. Είμαστε όλοι στο όριο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: