Τη μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ού αιώνα, τη Μαρία Κάλλας, αναμένεται να υποδυθεί η Αντζελίνα Τζολί στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν.

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970. Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της WGA είναι του Στίβεν Νάιτ (Steven Knight) και πρωταγωνίστρια είναι η εντυπωσιακή Αντζελίνα Τζολί.

Φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας αποκάλυψε ο Πάμπλο Λαρέν

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας “Maria”, η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Νάιτ, στο έργο του καστ και του συνεργείου, και κυρίως στη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα», δήλωσε ο Λαρέν ο οποίος αποκάλυψε δύο φωτογραφίες της Τζολί στο νέο της ρόλο. 

Η ανεξάρτητη παραγωγή έχοντας προσωρινή συμφωνία με το σωματείο SAG-AFTRA ξεκινά τα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα οκτώ εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο σύμφωνα με το Deadline.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιερφρανσέσκο Φαβίνο (Pierfrancesco Favino), Αλμπα Ρορβάχερ (Alba Rohrwacher) και Κόντι Σμιτ-Μακφί (Kodi Smit-McPhee). Σύμφωνα με το Variety, ο Τούρκος ηθοποιός και βραβευμένος με Emmy Χαλούκ Μπιλγκινέρ (Haluk Bilginer) θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση ενώ η ελληνο-ιταλίδα Βαλέρια Γκολίνο (Valeria Golino) την κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της Κάλλας, Υακίνθη γνωστή και ως Τζάκι.

Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί: Η Αμερικανίδα σταρ στον νέο της ρόλο ως μοδίστρα, ενώ προετοιμάζεται και για τον ρόλο της ζωής της, τη Μαρία Κάλλας