Τη Ναταλί Κάκκαβα υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της το πρωί της Πέμπτης 5/10.

Η Ναταλί Κάκκαβα ρωτήθηκε για το ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» και το οποίο αφορά στο εάν τελικά η ίδια θα προστεθεί στην ομάδα της νέας πρωινής εκπομπής που ετοιμάζεται στο ΟΡΕΝ για το Σαββατοκύριακο.

Όπως παραδέχεται η Ναταλί Κάκκαβα, όσα δήλωσαν κατά διαστήματα η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη τη στενοχώρησαν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ναταλί Κάκκαβα για τις δηλώσιες της Μαριάντας Πιερίδη

«Δεν έχουμε βρεθεί με τη Μαριάντα, όμως ανυπομονώ να τη δω από κοντά και να τα συζητήσουμε όλα. Στενοχωρήθηκα, γιατί ήταν πολύ διαφορετικό το μήνυμα που πήγε να περάσει από την ουσία των συζητήσεων», ανέφερε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η συζήτηση που είχε γίνει ήταν να ενταχθώ σε μία παρέα. Οπότε ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που πήγε να βγει προς τα έξω. Όλοι, όμως, μπορούμε να έχουμε μία ατυχή δήλωση», παραδέχεται η παρουσιάστρια στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Άλλο τόσο στενοχωρήθηκα μετά με όλους τους άλλους που έπεσαν να φάνε αυτά τα παιδιά. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ένα λάθος. Εμένα μου έκαναν παρέα τα παιδιά το καλοκαίρι. Είναι καλύτερα να τα λύσουμε όλα αυτά μεταξύ μας», καταλήγει η Ναταλί Κάκκαβα.