Με αφορμή τη συνέντευξη της Νίκης Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης έκανε μια προσωπική αποκάλυψη για ένα περιστατικό που είχε γίνει την πρώτη χρονιά της εκπομπής του Mega.

Δείτε ακόμη: Νίκη Λυμπεράκη -"Έχει τύχει να με προσβάλουν πολίτικοι αρκετές φορές" (Βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, συζητώντας με τη Δανάη Μπάρκα και την υπόλοιπη ομάδα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε ένας γνωστός ηθοποιός, ο οποίος όταν του ζητήθηκε να βρεθεί καλεσμένος στο πλατό για συνέντευξη, τόνισε πως θα αποδεχτεί την πρόταση υπό τον όρο να μην βρίσκεται στον καναπέ ο Άρης Καβατζίκης.

Το πιο προσβλητικό που μου έχει συμβεί

«Το πιο προσβλητικό που μου έχει συμβεί και μάλιστα σε αυτή την εκπομπή ήταν από γνωστό ηθοποιό, αλλά δεν θα πω όνομα. Μετά από πολλά χρόνια δημοσιογραφίας, σχεδόν 30, δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρχει ηθοποιός ο οποίος θα έβαζε όρο να έρθει για συνέντευξη μόνο αν λείπω εγώ», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Είχα στεναχωρηθεί πολύ

«Δεν είχα μαλώσει ποτέ μαζί του, το θεώρησα προσβλητικό. Με είχαν ρωτήσει οι άνθρωποι της εκπομπής τότε αν έχω πρόβλημα και εγώ είπα πως, αν είναι να χαθεί ο καλεσμένος, εννοείται ότι δεν θα βρίσκομαι στο πλατό. Δεν θα έφερνα ποτέ αντίρρηση σε κάτι τέτοιο, απλά το θεώρησε πολύ προσβλητικό, σε όλους μας έχει συμβεί να πούμε κάτι, αλλά όχι τώρα να ζητάς να μην είναι ένας δημοσιογράφος σε μια συνέντευξη. Είχα στεναχωρηθεί πολύ», τόνισε κλείνοντας ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: