Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη και η αντίθεσή του στο ενδεχόμενο τα παιδιά του να είναι ομοφυλόφιλα προβλήθηκαν στο «Πάμε Δανάη», με τον Άρη Καβατζίκη να ξεσπά κατά του ηθοποιού.


Δείτε ακόμη - Νίκος Αναδιώτης: "Θα με βρει αντίθετο αν τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλα, άλλο συμφωνώ άλλο δέχομαι" (Βίντεο)


Έχω γνωρίσει ανθρώπους που υπηρετούν τη θρησκεία

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που υπηρετούν τη θρησκεία, ιερείς, ανθρώπους που ζουν σε μοναστήρια, πολλούς σπουδαίους ανθρώπους που το μόνο τους μέλημα είναι να σκορπούν την αγάπη και να βοηθούν τον κόσμο να βρίσκει το φως και τη γαλήνη μέσα του χωρίς να βλάπτουν τους γύρω τους» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.


Δεν είναι αμαρτία να συνεργάζεσαι με αμαρτωλούς

«Είναι ευγενικό παιδί ο Νίκος Αναδιώτης. Άκουσα πολύ προσεκτικά αυτά που είπε. Δηλαδή, για έναν άνθρωπο που είναι θρησκευόμενος είναι αμαρτία να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και δεν θα το ήθελε για τα παιδιά του, το είπε καθαρά.

Άρα ουσιαστικά δεν είναι αμαρτία να συνεργάζεσαι με αμαρτωλούς και να το δηλώνεις; Σύμφωνα με αυτή τη θρησκεία της αγάπης που πρεσβεύει αυτή τη στιγμή ο Νίκος, σου λέει ότι εσύ δεν είσαι αμαρτωλός αλλά θα δουλέψεις με αμαρτωλούς. Αλλά εσύ συγχωρείσαι με ανθρώπους που δουλεύεις με αμαρτωλούς. Και βγαίνεις και το λες αυτό» είπε στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης.


1-aris-kavatzikis-instagram


Την άποψή του ας την κρατούσε για τον εαυτό του

«Τον βρήκα πολύ φάουλ σε όλο αυτό. Αν είχε την άποψή του, ας την κρατούσε για τον εαυτό του γιατί έχουμε συνηθίσει να μας μιλάει ένα πολύ ευγενικό παιδί. Εγώ πραγματικά τον εκτιμώ, σε κάθε γιορτή του στέλνω μήνυμα, αλλά νομίζω ότι μου κατέρριψε πολλά πράγματα. Δεν έπρεπε να τα πει αυτά δημόσια, ας τα κρατήσει για τη ψυχή του και ούτε καν για το σπίτι του. Αν το παιδί του είναι ομοφυλόφιλο θα το τρέχει για εξορκισμό; Άρα δεν θα τα αποδεχτεί; Αυτό δεν είναι αμαρτία αυτό για τη θρησκεία που πιστεύει;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης στο «Πάμε Δανάη».


Η δήλωση του Νίκου Αναδιώτη

«Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα. Το παιδί το δέχεται ο γονέας όπως είναι μέχρι να κλείσουν τα μάτια του» παραδέχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: