Ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για την εμπειρία του στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε τα λεγόμενα του ηθοποιού, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Εγώ έζησα εκείνη την περίοδο του Αντώνη, που πέρασε δύσκολα. Επειδή μπορεί να βλέπει και η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή τον Αντώνη να μιλάει κι επειδή οι άνθρωποι μεγαλώνουμε και αλλάζουμε, εγώ εύχομαι ότι όλη εκείνη τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν πάρα πολλοί άνθρωποι δύσκολα στον Alpha τότε, εύχομαι σήμερα η Κωνσταντίνα να το έχει δει και να είναι πολλά βήματα μπροστά από αυτό και να έχει αφήσει πίσω της όλο εκείνο το παρελθόν», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε κλείνοντας: «Να είναι γεμάτη με φως και να έχει αφήσει πίσω εκείνο το κακό παρελθόν».

Όσα δήλωσε ο Αντώνης Λουδάρος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Ο Αντώνης Λουδάρος ανέφερε νωρίτερα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος όταν κάναμε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κατάλαβα πόσο δύσκολη δουλειά είναι. Μου έδειχναν συνέχεια πόσο δεν με θέλουν κι εγώ έκανα ότι όλα είναι τέλεια. Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές λένε “θα σας κάνουμε να ξεχαστείτε”. Να μην ξεχαστούμε, είναι σαν να τους κοιμίζουμε. Δεν είναι ψυχαγωγία το ατέλειωτο κουτσομπολιό του ενός για τον άλλον. Μία τέτοια τηλεόραση είναι σκουπιδαριό», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.