Γιώργος Λιάγκας – Δημήτρης Ουγγαρέζος

Τα «καρφιά» του για τον παλιό του συνεργάτη πέταξε στον αέρα του ANT1 ο Γιώργος Λιάγκας μετά τα σχόλια που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το προσωπικό του blog. Η ρήξη ανάμεσα στους δύο κολλητούς ήρθε στα τέλη της περασμένης σεζόν, όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη συνέντευξη του δεύτερου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου», ανέφερε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας ενώ τόνισε πως ο δρόμος κάποιων είναι μικρός- παρά το ταλέντο τους – εξαιτίας της κακίας τους.



Μέσω τη ραδιοφωνικής του εκπομπής αντέδρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ένα γενικότερο σχόλιο, τονίζοντας πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα τον χαρακτήριζε ποτέ «κακό παιδί»

«Εγώ δε θα πέσω σε καμία λούμπα γιατί δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου. Δε θα μπω ξαφνικά σε μια διαδικασία να απαντήσω και να σηκώσω ένα γάντι που δεν ξέρω αν έχει πέσει στη δική μου κατεύθυνση. Αν με ρωτάτε, αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”. Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται, αλλά εμένα δίνω πολύ λίγες πιθανότητες να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Δανάη Μπάρκα – Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte

Οι απόψεις της Μαρίας Σολωμού μέσα από το νέο της podcast απασχόλησαν τη Δανάη Μπάρκα, η οποία διαφώνησε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega.

Η Μαρία Σολωμού επεσήμανε ότι «βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers, δεν έχουν σπίτι;».

Σχολιάζοντας αυτή τη δήλωση, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια. Ας πούμε τώρα τη βλέπουμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα, που κάποιος αντίστοιχα θα μπορούσε να πει “γιατί το κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο φαινόμενο”. Επίσης ξέρουμε ότι είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσα από την μουσική του προάγει όλο αυτό το στυλ».


Ξέσπασε ο Mente Fuerte:

Μέσα από τα social media, ο γνωστός ράπερ Mente Fuerte ο οποίος φημολογείται πως είναι ζευγάρι με τη Μαρία Σολωμού, ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας του Mega μετά τον σχολιασμό της.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ.

Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε ο Mente Fuerte σε μια σειρά από stories που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά

Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες των δύο εκπομπών βρέθηκαν στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Οι δηλώσεις κάποιων καλεσμένων μάλιστα που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της νύφης έκαναν τη ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Μένια Κούκου να κάνει σχετική ερώτηση στην Δήμητρα Βαμβακούση – «Κάποιοι καλεσμένοι σας μίλησαν για εγκυμοσύνη…»,

Η συγκεκριμένη ερώτηση η οποία προβλήθηκε και από άλλες εκπομπές, έκανε τη Φαίη Σκορδά να διαφωνήσει, μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

«Απλώς όμως επειδή αυτή τη στιγμή έγινε μια συγκεκριμένη ερώτηση, από μια συγκεκριμένη δημοσιογράφο, αν κάποιος θέλει να διορθωθεί, θα πρέπει να διορθωθεί από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δίνουν τις συμβουλές, για να μην ξαναγίνει, αν το θεωρούν λάθος. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα, γιατί είναι λίγο σαν να κουνάς το δάχτυλο και αυτό δεν το θέλω εγώ», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.


Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, απαντώντας χθες 26/09/2023 μέσω της εκπομπής της πως αισθάνεται αρκετά τυχερή για τους έμπειρους συνεργάτες που εργάζονται για την «Super Κατερίνα».

Ελεονώρα Μελέτη – Νανά Παλαιτσάκη

Η φράση «αυτός που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι, ελέγχει τη σχέση» έφερε έντονη διαφωνία στο πλατό της εκπομπής, Mega Καλημέρα. Όλα ξεκίνησαν με τις δηλώσεις που έκανε η Έφη Σαρρή ότι ένας άντρας που θα βρεθεί δίπλα της θα πρέπει να υπακούει τις διαταγές της.

Ακολούθησε ο έντονος διάλογος ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη – Νανά Παλαιτσάκη.

Νανά Παλαιτσάκη: «Ένας άντρας, ο οποίος είναι αρσενικό και πρέπει να υπάρχουν αρσενικά παλαιάς κοπής, πρέπει να βάλει όρια. Πρέπει ο άντρας να βάλει όρια, για να νιώθει η γυναίκα ότι υπάρχει ασφάλεια. Διότι όταν δεν κάνει ο άντρας πρόταση και δεν βάζει όρια, μετά όλα γίνονται ρημαδιό»

Ελεονώρα Μελέτη: «Μόνο ο άντρας βάζει όρια; Και η γυναίκα πρέπει να βάζει όρια», με τη Νανά Παλαιτσάκη να υπογραμμίζει: «Όταν υπάρχουν δύο καπεταναίοι στο καράβι, το καράβι πάει για φούντο. Άρα, πρέπει σε μια σχέση στο σπίτι κάποιος να είναι αρχηγός. Αυτός ο οποίος φέρνει τα λεφτά, αυτός και…».



Ανδρέας Μικρούτσικος – Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Τα σχόλια και οι διαφωνίες για το life style του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι τόνοι μάλιστα υψώθηκαν σε σημείο ο παρουσιαστής αποχώρησε με φωνές από το πλατό, με την Κατερίνα Καινούργιου να ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: