Για το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο YouTube μίλησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σχολιάζοντας το απόσπασμα που προβλήθηκε χθες στο «Πρωινό».

Η Ελένη Χατζίδου μέσα από το «Breakfast@Star» σχολίασε ότι η Σοφία Μουτίδου πήγε να κάνει ένα βίντεο υποστήριξης προς τους ομοφυλόφιλους αλλά έκανε πολλά λάθη.

Είπε τόσα λάθος πράγματα

«Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο κατά κάποιο τρόπο, αλλά έκανε τόσα λάθη. Είπε τόσα λάθος πράγματα… Από πού να ξεκινήσουμε… Από τα επιθετικά αθλήματα;» είπε αρχικά στους συνεργάτες της η Ελένη Χατζίδου.

Έχω σοκαριστεί ως γονιός

«Εγώ ξεκινάω από τον τίτλο που είναι πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τίτλος. Ως γονιός και ως αθλητής, έχω σοκαριστεί. Τι σημαίνει επιθετικό άθλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έβαλε σε κατηγορίες τα αθλήματα, σε επιθετικά και μη επιθετικά. Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό. Αν έχεις αθλητική παιδεία, αυτός ο όρος δε μπαίνει. Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιον λόγο ένας άνθρωπος που κάνει π.χ. πυγμαχία, δε μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα;» σημείωσε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Δε μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο

«Δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα. Προσβάλλεις τους αθλητές» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

«Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου; Δε μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο και να μου λέει ότι επειδή επέλεξα να στείλω το παιδί μου στο τάδε άθλημα, είμαι ομοφοβικός» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: