Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram η Σάσα Σταμάτη… παίρνει θέση στην κόντρα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα – Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Η Σάσα Σταμάτη η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τους δύο άνδρες στην πρωινή ζώνη, φαίνεται πως κλήθηκε να απαντήσει για τη διαφωνία των παρουσιαστών.

Ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος,  κάνει την ανατροπή, απαντώντας με ένα σκίτσο στο οποίο παρουσιάζεται η ίδια μεταξύ των δύο.

«Με ρωτάτε να πάρω θέση στην κόντρα Λιάγκα – Ουγγαρέζου», γράφει η Σάσα Σταμάτη και μέσα από ένα σκίτσο απαντά ως εξής: «Τους θέλω και τους δύο κι ας είναι αμαρτωλό, που λέει και το λαϊκό άσμα της φίλης Κατερίνας Στανίση».

Το σκίτσο ανήκει στη Λένια Ραζή.

sasast

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει τα εξής: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου».


«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.