Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής ρωτήθηκε για τις δικαστικές διαμάχες τις οποίες είχε με τις δύο πρώην συζύγους του και ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από το ζήτημα της διατροφής που κατέβαλε για χρόνια σε μία από αυτές.

«Τα χρήματα της διατροφής τα έδινα κανονικά. Η πρώην σύζυγός μου, όμως, τα χρησιμοποιούσε αλλού τα λεφτά και όχι για το παιδί», δηλώνει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Έβγαινε στα κανάλια και κλαιγόταν

«Επειδή λοιπόν δανειζόταν χρήματα γενικά από διάφορους, προκειμένου να δικαιολογηθεί, έβγαινε τότε στα κανάλια και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές και κλαιγόταν ότι δεν της δίνω τη διατροφή και ότι δεν της φτάνουν τα λεφτά», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Για τις δικαστικές διαμάχες με τις δύο πρώην συζύγους του:

«Ήταν καθαρά για να υπάρχει μια συνεννόηση για τα παιδιά, εφόσον δεν υπήρχε η διάθεση να τα βρούμε εξωδικαστικά. Έχει περάσει καιρός τώρα έπειτα απ' όλα αυτά και διαπιστώνω ότι αν δώσεις λίγο χρόνο, βλέπεις τι δεν πήγε καλά και τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα».

«Μόλις τα αναγνώρισα, άρχισα να βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια και να αγαπώ τις συντρόφους μου γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που θέλω εγώ να είναι, έχει μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα έχουν μπει όλα σε μια σειρά και έχουν πάρει τον σωστό δρόμο», τονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Γιατί σας συμπεριφέρθηκαν μ’ αυτόν τον τρόπο οι γυναίκες της ζωής σας, ενώ σας αγάπησαν;

«Δεν μ’ αγάπησαν ποτέ. Με ερωτεύτηκαν. Ερωτεύτηκαν τον Αγγελόπουλο και δεν αγάπησαν τον Στάθη. Δεν είναι εύκολο να σε αγαπήσουν. Εκείνες ερωτεύτηκαν αυτό που έβλεπαν και αυτό που ζούσαν μαζί μου. Και από τις δύο γυναίκες που είναι μητέρες των παιδιών μου, ένιωσα πάρα πολύ πληγωμένος», εξομολογείται ο Στάθης Αγγελόπουλος.