Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η πρώην παίκτρια του «Survivor» και µοντέλο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού είναι ερωτευµένη και θέλει να γίνει µητέρα.

Η ίδια µιλάει πρώτη φορά στο «S» για τον έρωτα της ζωής της, το πώς γνωρίστηκαν, τις σχέσεις της µε τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και την πλαστική επέµβαση που αναγκάστηκε να κάνει στο στήθος της λόγω προβλήµατος υγείας.

«Είµαι µια χαρά. Είµαι ερωτευµένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαµε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο». Η ξανθιά καλλονή µιλάει επίσης για τις σχέσεις της µε τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα. «Στο “Survivor” φέτος ο Μαρτίκας είπε την Ελευθερία Ελευθερίου “ψεύτρα” και “κλέφτρα” και εγώ του είπα “ντροπή σου” και όταν βγήκα από το παιχνίδι η Βρισηίδα δεν µου µίλαγε. Να είναι ευτυχισµένη και καλά, µακριά µου».

Η Ευρυδίκη δηλώνει έτοιµη να παντρευτεί και να γίνει µητέρα. «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είµαι τώρα. Θαυµάζω το µυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία». Η Ευρυδίκη είναι άτοµο που αναζητά την περιπέτεια και σήµερα µας αποκαλύπτει πως έχει κολυµπήσει µε καρχαρίες, τους οποίους δεν φοβήθηκε όπως φοβάται ορισµένους ανθρώπους.

Με καρχαρίες

«Πέρυσι κολύµπησα µε καρχαρίες στις Μαλβίδες και ήταν πραγµατικά µια µοναδική εµπειρία, τροµακτική δεν θα το έλεγα, αφού κολυµπάω κάθε µέρα µε ντόπιους ανθρώπινους καρχαρίες». Αναφορικά µε τα επαγγελµατικά και το ενδεχόµενο να ασχοληθεί µε την τηλεόραση, η ίδια αναρωτιέται: «Θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω».

Τέλος, αποκαλύπτει για ποιον λόγο έκανε πλαστική στο στήθος της. «Εχω κάνει πλαστική επέµβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέµφωµα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση», καταλήγει η πανέµορφη πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 19/8