Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει αφήσει το στίγμα της στο φετινό ριάλιτι μόδας με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα αλλά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η όμορφη ξανθιά παίκτρια του My Style Rocks κατάφερε να τραβήξει από την αρχή του παιχνιδιού την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο με τις στιλιστικές προτάσεις που είχε τη δυνατότητα να κάνει μέσα από το παιχνίδι αλλά και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα μιας και είναι λίγες οι συμπαίκτριές της με τις οποίες δεν έχει έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση δημόσια.

Διακρίνεται για την ευθύτητα των όσων λέει αλλά και για το χιούμορ που διαθέτει. Κάτι που απέδειξε και πρόσφατα όταν αποδέχτηκε το challenge που αποτελεί νέα μόδα στο Instagram.

Πρόκειται για το challenge PillowDress που αποτελεί το νέο αγαπημένο trend στο instagram και όποια μπαίνει στη διαδικασία να το αποδεχτεί, πρέπει να ποζάρει με το μαξιλάρι της που θα έχει κάνει φόρεμα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Και επειδή η Ευρυδίκη έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της, μιας και βρίσκεται και εκείνη, ως οφείλουμε όλοι, σε καραντίνα, αλλά και πολύ χιούμορ, έκανε την προετοιμασία της, φόρεσε το... μαξιλαροφόρεμά της και πόζαρε σαν να ήταν επαγγελματίας μοντέλο.

Και αν αυτό δεν σαν κάνει και πολύ μεγάλη εντύπωση, ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε με τις τέλειες αναλογίες της Ευρυδίκης στις παρακάτω φωτογραφίες.





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

EXTRAVAGANZA IN DA HOUSE ⛓ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 2 ⛓TODAYS OUTFIT A PILLOW ❤️ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Oops • • • ΞΑΦΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ Κ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ! ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ CORONA TIME 🦠 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ... ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ MARKET ! ΣΑN ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ 🌺 ΕΥΡΥΔΙΚΗ 💎 Handmade bag 💼: @n8notto Shoes: @zara Belt : @zara Magazine : @harpersbazaargreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις