Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο στο «Πρωινό». Αν και ο ίδιος τόνισε ότι είναι γενικό το σχόλιο, οι αιχμές του ήταν σαφείς και σίγουρα δεν αφορούσαν τον Σάββα Πούμπουρα.

Γι αυτούς που αποχωρούν από μία εκπομπή

«Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση -γενικό το σχόλιο- που αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω ανικανότητας. Δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποχωρούν. Επειδή όμως έχουμε την ανάγκη όλοι οι άνθρωποι να δείχνουμε με το δάχτυλο ότι κάποιος άλλος έφταιξε, όχι η δική μας ανικανότητα, κάνουμε έναν φανταστικό εχθρό. Ανακαλύπτουμε έναν φανταστικό εχθρό και λέμε, "ο εχθρός που βλέπετε σε αυτή την εκπομπή είναι αυτός".

Εχθρός είναι ο εαυτός σου που δεν τα κατάφερες

Επί της ουσίας ο εχθρός είναι ο εαυτός σου που δεν τα κατάφερες να ανταπεξέλθεις σε αυτό που είχες συμφωνήσει. Εγώ αυτό το ζω στη ζωή μου 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να δείξουν κάποιον άλλον

«Σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να δείξουν κάποιον άλλον μέσα από μία εκπομπή, γιατί έχουν την ανάγκη να πουν εγώ είμαι ικανός, άρα να βρω εργασία και μετά. Ο Σάββας Πούμπουρας δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι ένας ικανός άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη να τα βάλει με την Ελένη Μενεγάκη για να βρει δουλειά την επόμενη μέρα», είπε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: