Αν και μεγάλωσε με όνειρο να αλώσει τα γκολ ποστ εν τέλει τον κέρδισε το τραγούδι. Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για τη μεταστροφή του αλλά και το αν φλερτάρει ποτέ με θαυμάστριές του.


«Μικρός δεν έλεγα ότι όταν μεγαλώσω θα γίνω τραγουδιστής, απλώς τραγουδούσα… μέχρι τα 17 μου είχα στόχο να γίνω ποδοσφαιριστής, όχι τραγουδιστής. Μετά άρχισα να βαριέμαι να πηγαίνω στο ποδόσφαιρο. Πήγαινα επειδή το ήθελε η μάνα μου. Και οι δυο γονείς μου είναι υπέρ σε ό,τι κι αν αποφασίσω απλώς τη μάνα μου τη στεναχώρησε λίγο περισσότερο που άφησα το ποδόσφαιρο. Όσες ώρες έτρωγα εγώ στην προπόνηση, έτρωγε και εκείνη. Με βροχή, με χιόνι, με ήλιο, η μάνα μου εκεί σε μια άκρη με το μπουφάν της, στον πάγκο να με βλέπει».


Στη συνέχεια απάντησε για το φλερτ με τις θαυμάστριές του ενώ έκανε και μία αναφορά στην προσωπική του ζωή καθώς τα δημοσιεύματα τον θέλουν φουλ ερωτευμένο αυτή την περίοδο. «Δεν θέλω να δώσω κάποιο δικαίωμα στον κόσμο που θα έρθει στο καμαρίνι. Δεν πάει το μυαλό μου καθόλου στο φλερτ. Δεν μου περνάει από το μυαλό, ούτε πάνω στην πίστα, ούτε στο καμαρίνι. Το βλέπω καθαρά σαν χώρο δουλειάς.


Με φλερτάρουν και στο καμαρίνι και κάτω από την πίστα και στα social media, εγώ δεν ανταποκρίνομαι». «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι καλά» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.