Ο Τζιν Χάκμαν, ο εμβληματικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, εθεάθη μετά από πολλά χρόνια. Ο 93χρονος, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του τον Ιανουάριο, απαθανατίστηκε φανερά αλλαγμένος από τα σημάδια του χρόνου, σε ένα τοπικό Wendy’s, όπου παρήγγειλε γεύμα στο drive-thru.

Ο απομονωμένος και συνταξιούχος σταρ δεν εμφανίζεται πλέον δημόσια.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους ισχυρούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με κλασικές ταινίες όπως οι «The French Connection», «The Conversation», «Superman», «Hoosiers» και «The Royal Tenenbaums», ο Τζιν Χάκμαν απέφευγε εδώ και καιρό τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ.

Ζει στο Νέο Μεξικό με την πιανίστρια σύζυγό του, Μπέτσι Αρακαουά, εδώ και δεκαετίες και επίσης απέχει από το να δίνει συνεντεύξεις, εκτός από την Post.

Ο Τζιν Χάκμαν είναι αρκετά απασχολημένος από τότε που αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ. Είναι αρχιτέκτονας και σχεδιαστής που έχει βοηθήσει στη δημιουργία περισσότερων από 10 σπιτιών, συμπεριλαμβανομένου ενός αρχοντικού στο Νέο Μεξικό που παρουσιάστηκε στο Architectural Digest. Έχει επίσης γράψει μυθιστορήματα, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού θρίλερ «Pursuit» του 2013.

Ο αγαπητός ηθοποιός είναι επίσης μανιώδης ποδηλάτης, ένα χόμπι που έχει διατηρήσει μέχρι τα 90 του χρόνια, το οποίο τον βοήθησε να παραμείνει σε φόρμα. Το 2012, ο ηθοποιός χτυπήθηκε από ένα φορτηγό ενώ έκανε ποδήλατο στη Φλόριντα, αλλά ανάρρωσε πλήρως.



Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός: