Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2024, ο ηθοποιός έλαβε 2.768ο αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ και ήταν το πρώτο της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της τελετής για να τιμήσουν τον Γουίλεμ Νταφόε, οι συνάδελφοι ηθοποιοί, Πατρίσια Αρκέτ και Πέδρο Πασκάλ εκφώνησαν λόγο.

Υπάρχει μόνο ένας Γουίλεμ Νταφόε

«Λίγοι γνωρίζουν ότι αποκαλούμε τον Γουίλεμ "Πάπα του Χόλιγουν". Υπάρχει μόνο ένας Γουίλεμ Νταφόε. Ο Γουίλεμ είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ξεπερνούν τις ελπίδες σου όταν δουλεύεις μαζί του, όταν τον γνωρίζεις» είπε η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Νιώθω σαν πραγματικός ηλίθιος, αλλά αυτό είναι υπέροχο», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γουίλεμ Νταφόε.

Ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών

Ο συμπρωταγωνιστής του Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Ράφαλο, που επίσης παίζει στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την τελετή και τις συνόδευσε γράφοντας: «Σε έναν από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Περπατούσα πάνω και κάτω από την Hollywood Blvd για χρόνια, ενώ πήγαινα σχολείο στο Λος Άντζελες. Απαγγέλλοντας κάθε όνομα ενώ το έκανα. Ο Γουίλεμ ταιριάζει εύκολα στις μεγαλύτερες μορφές των "αστέρων" που βρίσκονται πάνω και κάτω από την λεωφόρο των ονείρων. Το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια».




1-asteri-tis-Doxas-Ntafoe-3
1-asteri-tis-Doxas-Ntafoe-4

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: