Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης της, την απόφασή της να πει το «ναι» στην τηλεόραση αλλά και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Σχετικά με την ανεξαρτησία της και το τέλος της σχέσης της ανέφερε: «Είναι ωραίο να ζεις μόνος σου. Μένω μόνη μου από τα 18 μου απλά πλέον έχω αλλάξει περιοχή. Από Περιστέρι στο Χαλάνδρι.

Στο Περιστέρι εάν ήθελα κάτι είχα αμέσως τη μητέρα μου, τους κολλητούς μου, βγαίνω στον πεζόδρομο για καφέ. Στο Χαλάνδρι συγκατοικούσα με τον πρώην σύντροφό μου, μου άρεσε η περιοχή και βρήκα σπίτι στην ίδια γειτονιά. Περνούσαμε ωραία και έγιναν όλα αβίαστα και το ίδιο συνέβη και με τον χωρισμό. Για να προστατέψουμε το μεταξύ μας, θεωρήσαμε ότι το ερωτικό μεταξύ μας πρέπει να ολοκληρωθεί. Είμαστε ευτυχώς και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό».

Για την απόφασή της να αναλάβει εκπομπή στην τηλεόραση και να πει το «ναι» είπε: «Δεν ξέρω εάν φτιάχνουμε την τύχη μας εμείς ή είναι μια ισορροπία 50-50. Πιστεύω πλέον ότι οι επιλογές μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όλα έχουν την στιγμή τους και έχουν όλα τη συνθήκη τους. Στους φίλους μου είμαι πολύ αυστηρή γιατί είναι άνθρωποι που τους έχω από το σχολείο. Στη δουλειά δεν ανέλυσα τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Είπα θα το κάνω και δεν ακούω κανέναν, ενώ οι γύρω μου θεώρησαν ότι τα επίφοβα μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά».

Στο ενδεχόμενο για το εάν βλέπει τον εαυτό της ως μητέρα εξομολογήθηκε: «Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα. Ίσως φταίει και το σύνδρομο της οικογένειας όπου όλες οι γυναίκες έγιναν πολύ νωρίς μαμάδες. Η γιαγιά μου έγινε στα 32 της γιαγιά. Είμαι η μόνη που ξεπέρασα τα 25 και δουλεύω. Δεν θα το έκανε από εγωισμό αλλά με φαντάζομαι μητέρα. Θέλω να έρθει με τρέλα, με πάθος, με έρωτα για να το ευχαριστηθώ και να έχω αγάπη να δώσω».