Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την επαγγελματική της ζωή, τα προσωπικά της, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει το φαίνεσθαι.


Η Ευγενία Σαμάρα αναφερόμενη στα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή και τα σχέδιά της είπε:


"Είχα ρωτήσει και τη Ζέτα Μακρυπούλια πώς κάνει την παρουσίαση"

«Όταν με πήραν και μου είπαν να παρουσιάσω το Switch, δεν το πίστευα, σκέφτηκα για ποιο λόγο παίρνουν εμένα, δεν κολλάω καθόλου. Σκεφτόμουν ότι τώρα δεν πρέπει να υποδυθώ έναν ρόλο, θα πρέπει να είμαι εγώ. Ξεκινώντας, ενώ είχα αυτό το άγχος, το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα. Είχα ρωτήσει και τη Ζέτα Μακρυπούλια πώς κάνει την παρουσίαση για συμβουλές».

«Είναι πολλά τα πράγματα που έχω βάλει στη ζωή μου στα επαγγελματικά μου, αλλά δεν κουράζομαι. Νιώθω πολύ γεμάτη και ωραία φέτος. Η ζωή μου άλλαξε πολύ μέσα σε έναν χρόνο. Δεν έχω αλλάξει σπίτι ακόμη αλλά θέλω να το κάνω στο άμεσο μέλλον».

«Θέλω να έχω έναν έλεγχο στα πράγματα που κάνω και να δίνω το εκατό στα εκατό που έχω να δώσω, όμως θα ήθελα να χαλαρώσω λίγο και να εκπλαγώ, να το χαρώ».

Για το πώς αντιμετωπίζει το φαίνεσθαι αλλά και τον έλεγχο των πραγμάτων, η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε:


"Ήθελα πάντα να δείχνω εγώ μπροστά"

«Μεγάλωσα με την πεποίθηση να βαστάω πολύ γερά στα πόδια μου, με μια μαμά πολύ δυναμική. Αυτό με έκανε να υποτιμώ το κομμάτι της γυναίκας που είναι λίγο πιο αφημένη στα πράγματα. Ήθελα πάντα να δείχνω εγώ μπροστά, με μια αρσενική ενέργεια πιο μπροστά από τη θηλυκή. Αυτό δεν το θέλω πια και προσπαθώ να αποδέχομαι και αυτή την πλευρά του εαυτού μου», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

«Το σχέδιό μου για του χρόνου είναι να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω για του χρόνου. Όλα τα άλλα μου δημιουργούν μια σιγουριά. Θέλω να ηρεμήσω γιατί το θεωρώ απαραίτητο αυτή την περίοδο, όχι γιατί κουράζομαι, αλλά γιατί αν μπαίνεις συνέχεια στα πράγματα, σίγουρα κάτι αφήνεις πίσω να σου ξεγλιστρήσει», δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Όταν θέλω να απευθυνθώ σε κάποιον για μια συμβουλή, πιθανότατα απλά θέλω να πάρω γνώμη γι' αυτό που ήδη σκέφτομαι. Δεν μου είναι εύκολο εμένα να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, οπότε πάω σε αυτούς που τους έχω τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη…», κατέληξε η Ευγενία Σαμαρά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynu0fzuxhg1)