Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τον στίχο «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση αυτή του ηθοποιού και τραγουδιστή, την οποία δεν δίστασαν να σχολιάσουν τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε.


Δείτε ακόμη - Γεωργιάδης κατά Πάνου Βλάχου: "Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη"


Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε με τη σειρά της στον αέρα της εκπομπής: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια, αλλά μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν».

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατυρικός ο στίχος. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Κατανοώ τον κύριο Γεωργιάδη σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στη δολοφονία».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα ξεπέρασε, αυτό βλέπω συνολικά από τη συμπεριφορά του τις τελευταίες εβδομάδες».

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε στη συνέχεια: «Φυσικά και ο κ. Γεωργιάδης έχει ακούσει τα εξ αμάξης, αλλά υπάρχουν και βίντεο που δίνουν τα πατήματα για να ακούσεις τα εξ αμάξης».

Δείτε επίσης - Εντείνεται η κόντρα για το "Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε" του Πάνου Βλάχου: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο δημοσιογράφος - Τι απαντά ο ηθοποιός

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος Βλάχος».

Τέλος, είπε η Δανάη Μπάρκα: «Και τώρα που είπα εγώ ότι δεν μου φάνηκε υπερβολικό, να μιλήσω μετά την εκπομπή με κάποιον και να μου δώσει ένα άλλο επιχείρημα και να πω: "Ωχ, έχεις δίκιο". Αυτά αλλάζουν, είναι ανάλογα και από τη σκοπιά που το βλέπεις. Παρ' όλα αυτά έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα και στην κοινωνία μας και από πολιτικούς και γενικότερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: