Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
1-tasos-Xirxo
Lifestyle

Mad VMA 2022: Ο Τάσος Ξιαρχό για τον καβγά ανάμεσα σε Light και Snik – Κατέβασα κάτω την Τάμτα γιατί είδα όπλο

«Κατέβασα κάτω την Τάμτα γιατί είδα όπλο» είπε ο Τάσος Ξιαρχό - «Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι»

Ο καβγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik αμαύρωσαν τη χθεσινή απονομή των MAD VMA 2022. Όλα ξεκίνησαν όταν στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα με τους χορευτές της και από κάτω άρχισαν οι τράπερς να τσακώνονται.

Τότε ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε από την τραγουδίστρια να κατέβει και το act της έμεινε μισό. Ο γνωστός χορογράφος που είχε όλη την επιμέλεια των βραβείων μίλησε στις κάμερες και περιέγραψε το απίστευτο αυτό συμβάν.

«Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω.

Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα.

Ανέβηκα και την πήρα γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο.

Η  Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: