Το βιβλίο του, με τίτλο «Ένα θέλω μπορεί» παρουσίασε ο Γιώργος Αρσενάκος και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί.

Ο CEO της Panik Records παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα, αλλά και τη χειρονομία που είχε κάνει στα MAD VMA 2022, όταν και έσπρωξε κάποιον που περνούσε από μπροστά του.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε ένα θέμα υγείας

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση, έχω να πω. Κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση, ετοιμάζει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Η καλοκαιρινή της περιοδεία ακυρώθηκε, γιατί είχε ένα θέμα με την υγεία της», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

Για τα προσωπικά της απαντάει η ίδια

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος μπορεί να απαντήσει για τα επαγγελματικά της θέματα, αλλά όχι για τα προσωπικά. «Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Ό,τι θέλετε για τα επαγγελματικά της θέματα μπορώ να σας τα απαντήσω. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της», τόνισε.

Για το περιστατικό στα βραβεία MAD

Αναφορικά με τη χειρονομία του στα MAD VMA, δήλωσε: «Σε σχέση με το περιστατικό στα βραβεία MAD, θεωρώ πως έχει δίκιο ο κόσμος. Είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μια λάθος χειρονομία, μια λάθος κίνηση. Βεβαίως και δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ, όταν κάπου κάνω λάθος».

Εκείνη τη βραδιά είχαμε ένταση και δυσκολίες

«Εκείνη τη βραδιά κανείς δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει, τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε και τι έπρεπε να κάνουμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι ήταν λάθος», εξήγησε ο Γιώργος Αρσενάκος.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: