Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν δυο τράπερ - μαζί με τα άτομα από τις προσωπικές τους φρουρές, Ο καβγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος στην αρένα.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ηρεμία κράτησε για λίγα μόνο λεπτά, αφού στη συνέχεια οι τράπερς ήρθαν ξανά στα χέρια με αποτέλεσμα τα βραβεία να διακοπούν ξανά.

Η βραδιά είχε και άλλα απρόοπτα καθώς κατά τη διάρκεια του καβγά και σύμφωνα με τη Soula Glamorous τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά. Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη δείχνει να κάθεται σε σκαλιά και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.





Η στιγμή της έντασης με Παπαρίζου

Και η Έλενα Παπαρίζου που ήταν κοντά στο σημείο δέχτηκε σπρωξίματα και την φυγάδευσαν με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τα βραβεία.
Αυτό είναι επίπεδο τον ουγκανον και της ουγκανικης κουλτούρας που δοξαζετε! #MadVMA22


Η στιγμή που αποχωρεί η Παπαρίζου

22/6/22: η Παπαρίζου αποχωρεί από τα #MADVMA2022 κυρία, πετώντας τη βεντάλια της, έπειτα από ένταση που προκλήθηκε από τρα(μ)πουκιστές με σκηνές βίας, ύψιστου παραδείγματος της τραπ μουσικής, της πλέον «καλλιτεχνικής» ενσάρκωσης μισογυνισμού, σεξισμού και τοξικής αρρενωπότητας. 


Πώς ξεκίνησε η ένταση

Η ένταση δημιουργήθηκε στην εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δυο τράπερς άρχισαν να ανταλλάσσουν σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει.

Οι δύο τράπερς συνεπλάκησαν εκ νέου στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή. Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της.



On stage βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ η Παπαρίζου αποχώρησε από την εκδήλωση επειδή πανικοβλήθηκε με όσα συνέβησαν με τους δύο τράπερς. Στη σκηνή δεν βγήκε κανένας από τους καλλιτέχνες αλλά μόνο οι χορευτές, χορεύοντας το τραγούδι που θα ερμήνευαν.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)


Ο ένας από τους τράπερς που ενεπλάκη στο επεισόδιο, με 3 απολογητικά stories στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ζήτησε συγνώμη για τον πανικό που προκάλεσε στα MAD VMA 2022.

«Ένα "συγνώμη" στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα...».

Σημειώνεται πως παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί ξανά στα βραβεία του MAD το 2019, όταν οι δυο τράπερς είχαν πιαστεί στα χέρια, στις κερκίδες των VIP.