Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στο Βανκούβερ του Καναδά, η Πάμελα Άντερσον χώρισε από τον 41χρονο σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst. Αυτό είναι και το πέμπτο διαζύγιο για τη ξανθιά σεξοβόμβα του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός και ο άλλοτε «φύλακας – άγγελός της» είχαν ενώσει τις ζωές τους, σε μια σεμνή γαμήλια τελετή στο σπίτι της Πάμελα Άντερσον την παραμονή των Χριστουγέννων και η σχέση τους ως τότε μετρούσε μόνο λίγους μήνες, αφού έγιναν ζευγάρι μέσα στην πρώτη καραντίνα.


Οι λόγοι του χωρισμού


Πηγή κοντά στην Πάμελα Άντερσον  δήλωσε στο αμερικανικό Μέσο, ότι «ο Dan αποδείχθηκε πως ήταν μαλ@@@ με την Πάμελα, ήταν αγενής και δεν την υποστήριζε. Όταν περάσεις δύο χρόνια ζώντας κάθε δευτερόλεπτο με κάποιον, τον γνωρίζεις καλύτερα – και μερικές φορές βλέπεις τον χειρότερο εαυτό του. Έτσι συνέβη και με αυτούς, γνωρίστηκαν καλύτερα αλλά η Πάμελα συνειδητοποίησε πως ο Νταν δεν ήταν στην πραγματικότητα αυτός που φανταζόταν».


«Τα πράγματα δεν είναι καθόλου φιλικά μεταξύ τους αυτή τη στιγμή, επειδή αποφάσισε ότι δεν είχαν τίποτα κοινό και δεν της συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που ένιωθε ότι ήθελε να της συμπεριφέρονται. Μάλωναν παρόλο που εκείνος έλεγε πως ήθελε να πετύχει ο γάμος τους. Η Πάμελα είχε πει αρχικά πως ήταν ωραίο να είναι με έναν κανονικό άνθρωπο που μπορούσε να αλλάξει μια λάμπα, αλλά τελικά, ενώ η λάμπα ήταν ωραία, δεν μπορούσε να καλύψει τις άλλες ανάγκες της» κατέληξε η πηγή.