Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το διαζύγιό της, το ενδεχόμενο ακόμα ενός γάμου και τα «εμπόδια» από τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.


Δεν μπορώ να υποστηρίξω τη συντροφικότητα

«Δεν μου λείπει καθόλου το κομμάτι της συντροφικότητας, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Μετά τον χωρισμό μου έκανα σοβαρές σχέσεις, αλλά δεν είχαν να κάνουν με το κομμάτι της συμβίωσης και της οικογένειας. Τα παιδιά μου λειτούργησαν ως αιτία για να βρω την απόλυτη δύναμη για να μπω στον χωρισμό. Κινήθηκα νομικά για την ολοκλήρωση του διαζυγίου. Υπήρχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που δεν αφορούσαν στα παιδιά. Θα ξαναέκανα έναν γάμο», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη. Όσο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στις επάλξεις και ήταν δημιουργική, δεν θα ήθελε ένα "παιδί" της να την ξεπεράσει. Είχα δεχτεί προτάσεις που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου τις "έκοψε". Μου έλεγε "θα φύγεις από εμένα; Είχα χάσει τον εαυτό μου 100% μέσα σε αυτήν τη σύγκριση με την Αλίκη. Η Αλίκη συγκρινόταν σε όλα. Ήταν έτσι στον χαρακτήρα της, ήταν πρωταθλήτρια», αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Και πρόσθεσε σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Οι περισσότεροι θαυμαστές της Αλίκης ήθελαν να την αγγίξουν».

O λόγος που δεν κάνει τηλεόραση:

Για τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Μαρία η Άσχημη», δήλωσε: «Είχα αντιμετωπίσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ειδικά μετά τη "Μαρία την άσχημη". Με έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κοιμόμουν μέσα στο μέτρο ή σε ταξί, με ακουμπούσαν, δεν είχα προσωπικό χώρο. Ο λόγος που δεν κάνω τηλεόραση είναι επειδή τρομοκρατήθηκα από τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού», είπε κλείνοντας η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: