Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν στην προσωπική τους ζωή ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά, όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Real Life».

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού:

«Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις», αναφέρει το ρεπορτάζ της «Real Life».

Μέχρι στιγμής, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός, δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο και στο παρελθόν, επιθυμούσαν να κρατούν μακριά από τα media την κοινή τους ζωή.

Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία από το 2013, ενώ το 2014 έκαναν τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις ως ζευγάρι.

1-petrakos-papathoma-5
1-petrakos-papathoma-2
1-petrakos-papathoma-3
1-petrakos-papathoma-4

Τα χρόνια που ακολούθησαν, οι δυο τους έκαναν μεγάλες αλλαγές και συνεργασίες στα επαγγελματικά τους. Η Θεοφανία Παπαθωμά γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1, αλλά και τη σειρά, «Μαύρο Ρόδο» που ακολούθησε την περσινή σεζόν στο Mega.

Η ηθοποιός απαντούσε για τις συνεργασίες της, μέσα από τις συνεντεύξεις της, ενώ ο Γρηγόρης Πετράκος επιθυμεί να στέλνει τα μηνύματά του – και άλλοτε να σχολιάζει την επικαιρότητα – μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Δεν είναι εξάλλου και λίγες οι φορές κατά τις οποίες ο τραγουδιστής έχει διχάσει με τις αναρτήσεις του.

Μερικές από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του που σχολιάστηκαν έντονα.

Γρηγόρης Πετράκος για Αλέξη Γεωργούλη:

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων», είχε γράψει, μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες προς το πρόσωπο του ηθοποιού – ευρωβουλευτή.


Γρηγόρης Πετράκος για «άφυλα παιδιά»

«Όχι. δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα. Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια. Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα», είχε απαντήσει τον περασμένο Μάρτιο σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.


Γρηγόρης Πετράκος για τον εμβολιασμό κατά του covid

Για μεγάλο διάστημα, ο Γρηγόρης Πετράκος προκάλεσε αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του σχετικά με τις υποχρεωτικές μάσκες κατά του covid αλλά και τον εμβολιασμό.

«Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιώθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος, μέσα από βίντεο στο facebook.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Γρηγόρης Πετράκος είχε απαντήσει για όλα, μέσα από τη συνέντευξή του στο «Πρωινό».


Ο Γρηγόρης Πετράκος είχε απαντήσει για τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν με τη Θεοφανία Παπαθωμά: «Με τη Θεοφανία δεν έχουμε παντρευτεί. Έχουμε μαζί δυο παιδιά, προφανώς τα έχω αναγνωρίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τα έχουν φέρει ώστε να παντρευτούμε. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής… Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις», δήλωνε έξι μήνες πριν από το δημοσίευμα για τον χωρισμό τους.