Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έζησε την περασμένη Πέμπτη η διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κατράντζου. Η σχεδιάστρια μόδας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας Μάριο Πολίτη, σε μια παραμυθένια τελετή στις Σπέτσες.

Βίκυ Καγιά και Τατιάνα Μπλάτνικ ανέμεσα στους καλεσμένους

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά και η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα στα social media. Το ζευγάρι μετρά 19 χρόνια σχέσης και επισημοποίησε τον έρωτά του με παπά και με κουμπάρο, παρουσία των στενών του φίλων και της οικογένειάς του. Η Μαίρη Καντράντζου σχεδίασε για την ωραιότερη μέρα της ζωής της ως νυφικό ένα φόρεμα με αέρα 50s, πολύ μίνιμαλ, σε λευκό χρώμα.




Συγγενείς και φίλοι της νύφης ανέβασαν στο Instagram στόρι από την πιο ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού, με τα χαμόγελα να λάμπουν και την παράσταση να κλέβουν ο χώρος της δεξίωσης και τα νυφικά παπούτσια. Ο σύζυγος της Μαίρης Κατράντζου, καθηγητής Μάριος Πολίτης, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το διδακτορικό του στην Κλινική Νευροεπιστήμη από το Imperial College του Λονδίνου. Σήμερα διευθύνει την Ομάδα Απεικόνισης της Νευροεκφύλισης στο King’s College και η έρευνά του εστιάζει στη χρήση διάφορων απεικονιστικών τεχνικών για τη μελέτη της αιτιολογίας και της παθοφυσιολογίας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών.





*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time