Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε η Άντα Λιβιτσάνου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας που έχει καταφέρει να κάνει την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική επάγγελμα μίλησε για τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της στη δουλειά, αλλά και τα υψηλά κασέ στην τηλεόραση.

«Πολύ οριακά πρόλαβα τα μεγάλα κασέ στην τηλεόραση. Ήταν μόλις ξεκίνησε η κρίση. Δεν ήμουν ποτέ κακοπληρωμένη. Μου λείπει η υποκριτική. Θεωρητικά θα μπορούσα να το κάνω συνδυαστικά με το μαγαζί. Μόνο ως guest θα μπορούσα να κάνω κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Άντα Λιβιτσάνου.

Για τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της στο ζαχαροπλαστείο που διατηρούν στα νότια προάστια αποκάλυψε: «Δεν δουλεύουμε κάθε μέρα παρέα. Υπάρχει ένα προβληματάκι γιατί όταν δουλεύουμε μαζί υπάρχουν προστριβές και “εντασούλες”. Νομίζω ότι μετά από 7 χρόνια το έχουμε καταφέρει και ερχόμαστε σε ισορροπία».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία: «Έχω κάνει μια 4ετία ψυχοθεραπεία. Είμαι υπέρ της ψυχανάλυσης. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του».