Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την απώλεια της συζύγου του, αλλά και για τα ακραία περαστικά που έχει βιώσει λόγω της σάτιρας που έκανε στο παρελθόν.

«Με έχουν σημαδέψει με όπλο, θα μπορούσα να με έχουν σκοτώσει. Την άλλη μέρα όμως, έπρεπε να είμαι ψύχραιμος και να πω τα ίδια. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να σταματήσω να μιλάω επειδή απειλείται η ζωή μου. Φοβάμαι, αλλά μερικές φορές μονοδρομούνται χωρίς να το θες. Φτάνεις σε μια ηλικία που δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπες. Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες. Στα πρωινά δεν τις μετράνε τις δικές τους χαζομάρες;», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος .

Όσον αφορά στην απώλεια της γυναίκας του, ο Λάκης Λαζόπουλος  με δάκρυα στα μάτια είπε: «Πλέον δεν φοβάμαι τον θάνατο και σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο χαμός της γυναίκας μου. Πάντα μια παρέα και ένας άνθρωπος που αγαπάς, σου λείπει. Ακόμα και να έχω μετανιώσει που δεν έδωσα τον παραπάνω έρωτα που μου ζήταγε η γυναίκα μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω. Οι αναμνήσεις είναι σαν κλεισμένα ποτάμια και οι μνήμες σε κατακλύζουν και… υγροποιούνται. Είναι μέσα στη ζωή όλα αυτά».