Η Άντα Λιβιτσάνου υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής της και μίλησε για την συνεργασία με τον σύζυγο της που γνώρισε στα social media, το μεγάλωμα της ως παιδί χωρισμένων γονιών και τα τρία παιδιά του πατέρα της που λατρεύει.

Όπως λέει με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν μέσω Facebook και από το πρώτο ραντεβού δήλωσε πως θα τον παντρευτεί, ωστόσο πιστεύει πως δεν υπάρχει μόνο «ένας άνθρωπος για εμάς, μόνο μία αδερφή ψυχή».

«Δεν πρέπει να καταπιέζουμε τα εγωιστικά μας «θέλω» σε έναν γάμο. Δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι να πηγαίνει παντού μαζί» ανέφερε η Άντα Λιβιτσάνου  στην Δέσποινα Τσόκου.

Αποκαλύπτει πως δεν ζηλεύει καθόλου τον άντρα της, αν και στο παρελθόν έχει υπάρξει ζηλιάρα και της αλλοίωνε την προσωπικότητα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της.

«Ήμουν ξετρελαμένη όταν γεννήθηκαν τα ετεροθαλή αδέρφια μου» αναφέρει, ενώ σε ό,τι αφορά το διαζύγιο των γονιών της εκτιμά πως σίγουρα της δημιούργησε θέμα ψυχολογικά».



«Τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα με μια δυναμική μητέρα αποκτούν ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αυτό είναι ωραίο» επισημαίνει η πρώην ηθοποιός.