Χιλιάδες είναι οι αιτήσεις στο κάλεσμα της Ίννας Ιννάκι για το νέο casting της SugarBabes.tv με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων στην εγχώρια βιομηχανία ενηλίκων! Οι αιτήσεις σημειώνουν αύξηση 700% σε σχέση με το πρώτο casting του 2019. Τον Σεπτέμβριο του 2019, εποχή προ κορωνοϊού, στο πρώτο κάλεσμα της εταιρείας, περίπου 1.000 υποψήφιοι συγκεντρώθηκαν έξω από γνωστό club στο Περιστέρι.

6.581 αιτήσεις

Στο δεύτερο κάλεσμα της εταιρείας, φέτος, για casting (πέρυσι δεν έγινε λόγω καραντίνας) οι αιτήσεις για συμμετοχή στις νέες παραγωγές της ξεπέρασαν τις 6.851 μέσα σε μόλις μία εβδομάδα! Η διαδικασία της πρώτης φάσης ολοκληρώθηκε και ήδη έχει γίνει η πρώτη διαλογή γι’ αυτούς που πέρασαν στη δεύτερη φάση. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της SugarBabes.tv Στέλιο Καπετανάκη, το μεγάλο ποσοστό ανδρών που έκαναν αίτηση οφείλεται πέραν του ότι πατροπαράδοτα οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη προσφορά από τις γυναίκες, και στο ότι η εταιρεία ανοίγεται και σε νέες κατηγορίες ταινιών, όπως bisexual και gay.

Η μεγάλη αύξηση συμμετοχής οφείλεται και στο γεγονός ότι πλέον -μετά από 4 χρόνια πορείας- η εταιρεία έχει μεγάλο κύρος διεθνώς. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι λόγω της κρίσης με τον κορωνοϊό πολλοί βρίσκουν διέξοδο για extra εισόδημα μέσα από αυτό, μια και δουλειές πλέον δεν υπάρχουν επί της ουσίας και δύσκολα κάποιος επιβιώνει με ένα επίδομα 534 ευρώ. Από τα 6.851 άτομα που έκαναν αίτηση, το 90% είναι άνδρες, το 9% γυναίκες και το 1% τρανσέξουαλ. Το 50% αυτών είναι ηλικίας από 19 έως 25 ετών, το 30% από 26 έως 35 ετών και το 20% από 36 ετών και άνω.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time