Ένας 83χρονος καθολικό ιερέας αποφάσισε να πετάξει τα ράσα και να γίνει πορνοστάρ. Όπως είπε ο ίδιος, με τη νέα του καριέρα βρήκε τρόπο να πλησιάσει περισσότερο το Θεό.

Ο καθολικός ιερέας από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ σημειώνει ότι η πίστη του στο Θεό έχει γίνει πιο δυνατή. «Με το σεξ αισθάνομαι ότι ήρθα πιο κοντά στον Θεό.»

«Είναι σχεδόν σαν να κάνεις ένα πάρτι, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζω με τον τρόπο που κάνω πορνό», υπογράμμισε ο Νορμ Σελφ, ο οποίος συμπλήρωσε πως το σεξ πρέπει να είναι απελευθερωτικό.

«Να κάνουμε σεξ ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην το κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να κρυβόμαστε στις σκιές;» συμπλήρωσε.

Η προσωπική του επανάσταση

Ο Νορμ Σελφ είχε κάνει και στην προσωπική του ζωή μια μικρή «επανάσταση» έπειτα από αρκετά χρόνια.

Ο πρώην ιερέας ήταν για 30 χρόνια παντρεμένος, μέχρι που κατάλαβε τη σεξουαλικότητά του και χώρισε. Σύμφωνα με όσα είπε στη Sun, στο παρελθόν εργαζόταν ως υπάλληλος σε μια πανεπιστημιούπολη, όπου συνάντησε ένα γκρουπ γκέι ανδρών. «Τότε συνειδητοποίησα ότι είμαι γκέι», υπογράμμισε.

Ωστόσο, μέχρι το «coming out» του πήρε άλλα 20 χρόνια περίπου, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να λάβει μέρος σε ταινίες πορνό.

Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 2017, σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ του 2019 στο Channel 5.

Μέχρι στιγμής, έκανε τη δουλειά του στην κάμερα χωρίς χρέωση.

«Το σώμα μου είναι ένας ναός»

Μιλώντας παλαιότερα, στην εφημερίδα «Huffington Post», ο Σελφ είχε πει ότι η εμπειρία του πορνό είναι «απολαυστική».

«Αυτές τις μέρες διαπιστώνω ότι το σώμα μου είναι πράγματι ένας ναός όπου η οικειότητα και η έκσταση συνδυάζονται» είχε πει ο 83χρονος σήμερα πρώην ιερέας.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες έως ότου η κοινωνία αφαιρέσει τους «αρνητικούς σεξουαλικούς κανόνες» από το λεξιλόγιό της.

«Θέλω οι αρνητικές απόψεις να αντικατασταθούν με ένα μήνυμα που να λέει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν την ερωτική χαρά» πρόσθεσε.

Πηγή: The Sun