Σε ανατριχιαστική υπόθεση εξελίσσεται η εφιαλτική περιπέτεια της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη που είχε βιαστεί από τον ίδιο της τον πατέρα και εκδιδόταν από τον 41χρονο αστυνομικό κι ένα ακόμα άτομο.

Οι έρευνες των Αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός Δομινικανού, δείχνουν πως πίσω από το δράμα της νεαρής κοπέλας κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Κι άλλα κορίτσια φυλακισμένα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη τους τελευταίους μήνες. Με την απειλή των όπλων, αλλά και με τη χρήση ναρκωτικών, είναι φυλακισμένες σε σπίτια-κολαστήρια. Εκδίδονται ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου, τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές Αρχές, φαίνεται να είναι μέλος αυτού του κυκλώματος, «εγκέφαλος» του οποίου είναι ένα άτομο το οποίο διαθέτει studios και οίκους ανοχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

O αστυνομικός, λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., ζήτησε από τους συναδέλφους του να τον αφήσουν να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το δικηγόρο του. Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. τον άφησαν, ωστόσο, όπως προέκυψε από τις περαιτέρω έρευνες, ο 41χρονος τηλεφώνησε σε συνεργάτη του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοπ του που είχε στο σπίτι του. Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν περάσει από «κόσκινο» κάθε ενέργεια του συναδέλφου τους εκτιμούν ότι στο λάπτοπ είχε σημειώσεις γύρω από τα ραντεβού που έκλεινε για τη 19χρονη, αλλά και στοιχεία με το κύκλωμα σωματεμπορίας που συνεργαζόταν.

Ο ρόλος της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο, σύμφωνα με το newsit.gr, φαίνεται να παίζει πρωταγωνίστρια ελληνικών ερωτικών ταινιών, ενώ ο Δομινικανός που ανέφερε στους αστυνομικούς η 19χρονη και συνελήφθη την εξέδιδε όταν ήταν ανήλικη και για διάστημα περίπου έξι μηνών. Οι φωτογραφίες της 19χρονης κοπέλας, αλλά και άλλων γυναικών, «δέσποζαν» σε περίοπτη θέση ροζ ιστοσελίδας του διαδικτύου, που είχε δημιουργηθεί από το κύκλωμα σωματεμπορίας και «κατέβηκε» αμέσως μόλις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του διεφθαρμένου συναδέλφου τους. Ωστόσο οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων κατάφεραν να κρατήσουν κάποια από τα ίχνη της ιστοσελίδας και να «αποθηκεύσουν» εικόνες που αποτύπωναν τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι κοπέλες έναντι αμοιβής.

Η κατάθεση της 19χρονης: Με εξέδιδε για 160 ευρώ

Η 19χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει περιστατικά και κατονομάζει ανθρώπους που εμφανίζονται να εμπλέκονται στα όσα πέρασε στα χέρια του αστυνομικού από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της. Όπως είπε η 19χρονη στην κατάθεσή της, τον αστυνομικό τον γνώρισε πριν 1,5 μήνα μέσω ενός κοινού γνωστού τους. «Μετά από περίπου δύο εβδομάδες, αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά, για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ.Λ., έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες (το κατονομάζει) και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα» είπε στους αστυνομικούς.

Τα ραντεβού με τους πελάτες

Το κορίτσι περιέγραψε με λεπτομέρειες μέρη που επισκέφθηκε, ξενοδοχεία, αλλά και ραντεβού που είχε με πελάτες, λέγοντας πως της έκλειναν 3-4 ραντεβού την ημέρα. «Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160 € την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γύριζα πίσω. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50 € και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες». Το κορίτσι περιέγραψε στην κατάθεσή της και τους ξυλοδαρμούς που υπέστη, όταν προσπαθούσε να αρνηθεί να πάει σε πελάτες που της έκλειναν ραντεβού.

Άτομο την προμήθευε ναρκωτικές ουσίες 

Ειδική αναφορά κάνει στην κατάθεσή της και σε άτομο που φέρεται ότι προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες τον κατηγορούμενο αστυνομικό. «Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ. ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 €. Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

«Μου είχε βάλει μια εφαρμογή στο κινητό μέσω της οποίας με άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή πού ήμουν. Ακόμα ο Δ. δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι του παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα. Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και τη μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία», κατέθεσε η 19χρονη, περιγράφοντας στη συνέχεια τον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει από τη «φυλακή» της.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time