«Φωτιά» έχουν πάρει τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια για την κρυφή σχέση της πανέμορφης ηθοποιού με το μέντορα και εραστή της. Αν και οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, η ίδια όλη την περίοδο που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις στο χώρο του θεάτρου σχεδόν κρυβόταν.

Ο λόγος; Φοβόταν και φοβάται μην εμπλακεί και το όνομά της, αφού αρκετοί από το καλλιτεχνικό σινάφι γνωρίζουν για το πώς ξεκίνησε την καριέρα της και τι έλεγε στις υπόλοιπες γυναίκες συναδέλφους της να κάνουν… «Αν δεν ξαπλώσεις, δεν παίρνεις ρόλο», λέει ψιθυριστά (ακόμα και σήμερα) όταν τη ρωτούν πώς παραμένει τόσο επιτυχημένη και έχει τόσες καλές δουλειές στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν εκείνη, απόφοιτος δραματικής σχολής, θέλησε να μπει στην τηλεόραση. Βέβαια, είχε ήδη δύο πτυχία αφού το να σπουδάσει υποκριτική ήταν μια επιλογή που έκανε σε μεγαλύτερη ηλικία. Η εμφάνισή της είναι το μεγάλο της ατού. Κορίτσι όμορφο, σέξι, με υπέροχα μάτια, που δεν περνούσε απαρατήρητο. Εκείνη την περίοδο η τηλεόραση ζούσε στιγμές ευδαιμονίας με πολλές σειρές να βρίσκονται στα σκαριά. Βρήκε τα απαραίτητα τηλέφωνα και άρχισε να ζητάει ραντεβού για κάστινγκ. Είδε όμως πως ήταν δύσκολη υπόθεση, καθώς υπήρχαν πολλοί ηθοποιοί.

Η ερωτική σχέση

Ένα βράδυ στο Κολωνάκι σε παρέα ηθοποιών και σκηνοθετών γνώρισε τον πρωταγωνιστή σειράς που θα ξεκινούσε σύντομα. Μάλιστα, το καστ είχε κλείσει. Εκείνη τον πλησίασε ζητώντας του να της δώσει συμβουλές για το επάγγελμα. Αυτός άδραξε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μια πολύ όμορφη γυναίκα. Φυσικά, οι δυο τους δεν έμειναν στις κουβέντες. Γνωστός «πέφτουλας» εκείνος, παρά το γεγονός πως είχε μια πολύ όμορφη οικογένεια, την κάλεσε κάπου που θα «είναι μόνοι τους».

Η συνέχεια είναι η αναμενόμενη. Άρχισαν να έχουν σεξουαλικές επαφές, με αντάλλαγμα φυσικά, αφού η 23χρονη τότε ηθοποιός ήθελε ρόλο στη σειρά. Έτσι, μία εβδομάδα μετά, ο χαμογελαστός ηθοποιός πήγε στην πρόβα και ζήτησε από το σκηνοθέτη να απολύσει ηθοποιό που είχε βασικό ρόλο προκειμένου να προσλάβει την ερωμένη του. Μάλιστα, το απαίτησε, καθώς απείλησε πως θα φύγει. Έτσι κι έγινε και η μελαχρινή καλλονή έγινε γνωστή στο πανελλήνιο! Σήμερα, τρέμει μη βγει η ιστορία της στον αέρα, ενώ σε όσους την πλησίασαν προκειμένου να σχολιάσει όσα γίνονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ως έμπειρη πλέον και καταξιωμένη, προφασίζεται δικαιολογίες για να μην πει τίποτα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time