Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
3-4 φέτες ξερό ψωμί χωρίς κόρα μουσκεμένο
1 αυγό χτυπημένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας κίτρινο σκληρό τυρί τριμμένο
150 γραμ. φέτα τριμμένη
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κουταλάκι του γλυκού ντοματοπελετές
1/2 κουταλάκ του γλυκού ρίγανη τριμμένη
1/2 κουταλάκι του γλυκού δυόσμος τριμμένος
1/2 κουταλάκι του γλυκού βασιλικός τριμμένος
μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Σε ένα μπολ ζυμώνετε τον κιμά με το ψωμί, τον ντοματοπελτέ, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, το δυόσμο, τη ρίγανη, το βασιλικό, το σκόρδο, το αυγό, τα τυριά και το αλατοπίπερο.

Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα και στρώνετε τον κιμά. Ψήνετε στους 190ο για περίπου 50 λεπτά. Βγάζετε από τη φόρμα το ρολό και το κόβετε σε φέτες.