Εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου των 70 ετών από τη συγκρότηση των πρώτων Λόχων Ορεινών Καταδρομών (ΛΟΚ), το 1947, στην κορύφωση του αιματηρού Ελληνικού Εμφυλίου πολέμου, γιορτάστηκαν χθες με κάθε επισημότητα παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά ΚΑΝΕΙΣ από τους διοργανωτές δεν είχε σκεφτεί ή προνοήσει να καλέσει και τους στρατιωτικούς συντάκτες για να καλύψουν και να προβάλλουν τη σημαντικότατη αυτή εκδήλωση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.

Όταν διαμαρτυρηθήκαμε στο ΓΕΣ, που μέσω της Διευθύνσεως Ειδικών Δυνάμεων διοργάνωσε την εκδήλωση, μας ελέχθη ότι επειδή στην εκδήλωση θα ήταν και ο ΥΕΘΑ, την πρωτοβουλία των προσκλήσεων των διαπιστευμένων στρατιωτικών συντακτών έχει η Διεύθυνση Ενημερώσεως του ΥΠΕΘΑ.

Και είναι απορίας άξιο πώς από τη μία δεν προσκαλούνται οι στρατιωτικοί συντάκτες για να καλύψουν μία εκδήλωση που πραγματοποιείται στη ΛΑΕΔ στο κέντρο της Αθήνας, και να κάνουν τη δουλειά τους, και από την άλλη ήταν παρόντες στην εκδήλωση διάφοροι «γραφικοί κομανταρέοι» που πούλαγαν μέχρι και κουπόνια ενισχύσεως για συλλόγους στη συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως μας καταγγέλθηκε επονύμως!

Στις Ειδικές Δυνάμεις της Πατρίδος μας ευχόμαστε από καρδιάς να τα χιλιάσουν και να συνεχίσουν να προσφέρουν πάντα και τα πάντα!

Οι υπόλοιποι θα πρέπει να αναθεωρήσουν πολιτικές που δεν αξίζουν σχολιασμό και είναι κατάλοιπα άλλων εποχών!