Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και τη γειτονική Σχολή Πυροβολικού (ΣΠΒ) στο Μεγάλο Πεύκο και στη Νέα Πέραμο Αττικής επισκέφτηκε σήμερα διαδοχικώς ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

--Στο ΚΕΕΔ, ο αρχηγός παρέστη στην τελετή απονομής του θρυλικού πράσινου μπερέ στους νέους Καταδρομείς της 2017 Ε΄ ΕΣΣΟ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς την προκεχωρημένη εκπαίδευση νεοσυλλέκτου, σε αντικείμενα Ειδικών Δυνάμεων.

--Στη ΣΠΒ ο αντιστράτηγος Στεφανής μίλησε προς τους εκπαιδευόμενους εκεί αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Πυροβολικού. Επιπρόσθετα, μίλησε και στους Ευέλπιδες ΙΙΙης Τάξεως, οι οποίοι, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεών τους σε Σχολές Εφαρμογής Όπλων και Σωμάτων, πραγματοποιούσαν προγραμματισμένη επίσκεψη στη Σχολή.

Συμφώνως με το ΓΕΣ «Διαπιστώθηκε το υψηλό φρόνημα και το εξαίρετο ηθικό των νέων Καταδρομέων, το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχεται στη Σχολή Πυροβολικού, καθώς και η «λάμψη» που εκπέμπουν οι μελλοντικοί αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού, οι Ευέλπιδές μας».