Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων την Τρίτη 2/04.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Λάθη και παραλείψεις στις αντικρουόμενες καταθέσεις - Η "αμνησία" του 39χρονου δράστη


Ξεσπά η θεία της Κυριακής: Εκεί μάθαμε πως έχασε το παιδί

Μάλιστα, η θεία της 28χρονης Κυριακής επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις για το θέμα του παιδιού που κυοφορούσε και έχασε εξαιτίας του δολοφόνου της σε παλιότερη αντιδικία τους.

«Την είχε πετάξει στον δρόμο, πήγε στην Αστυνομία, της έδωσαν κουβερτούλα, τη σκεπάσανε. Πήγε στην Αστυνομία και την πήγαν στη μαμά της και μαζί πήγαν στο νοσοκομείο, με αίματα και εκεί μάθαμε πως έχασε το παιδί», είπε αρχικά η θεία της.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες πριν από περίπου δύο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 39χρονο δολοφόνο της και είχε αποβάλει, επειδή φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει και τότε στο STAR η θεία της κοπέλας, ο δράστης είχε απειλήσει πολλές φορές την 28χρονη και την είχε χτυπήσει σε σημείο που κάποια στιγμή έχασε και παιδί που κυοφορούσε.


Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: "Ραγίζει καρδιές" ο πατέρας της Κυριακής

Την ίδια στιγμή, «ραγίζει καρδιές» ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Να πείτε σε όλους τους "μεγάλους" που λένε ότι πονάνε μαζί μου, ότι ο μόνος πόνος που αντέχεται είναι ο πόνος του άλλου», είπε με νόημα στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Κυριακής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0c0k1eqxm9l)