Σε αυτοχειρία αποδίδεται τελικά ο θάνατος άνδρα, ο οποίος βρέθηκε καλυμμένος κατά το ήμιση σε δασάκι στα Ιωάννινα νωρίτερα σήμερα το πρωί. Πρόκειται για έναν 50χρονο κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που φέρεται να αντιμετώπιζε. Ο 50χρονος, έμενε μόνος του και σύμφωνα με το πόρισμα ιατροδικαστή και αστυνομικών, ο άνδρας σήμερα τα ξημερώματα, πήγε στο δάσος του Φρόντζου και με ένα πιστόλι που είχε, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μάλιστα, το πιστόλι το είχε δεμένο με τον καρπό του χεριού του με ένα ζευγάρι χειροπέδες, σαν να μην ήθελε κανείς να του το πάρει.

Σημειώνεται, δε, πως δίπλα του βρέθηκε σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ιωαννίνων για περαιτέρω διερεύνηση, ωστόσο πρόκειται, όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., για ξεκάθαρη υπόθεση αυτοχειρίας.

Το χρονικό του θρίλερ στα Ιωάννινα


Υπενθυμίζεται πως η σορός βρέθηκε στο δάσος του Φρότζου, μια δασική έκταση εντός της πόλεως των Ιωαννίνων από περιπατητή. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, με καλυμμένο το πρόσωπο, μέρος του σώματος και τα πόδια με μαύρες σακούλες. Δίπλα του βρέθηκαν όπλο και χειροπέδες, όπως αναφέρθηκε. Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του άνδρα, επήλθε τις τελευταίες 24-48 ώρες. Δεν είχε αναφερθεί κάποια εξαφάνιση άνδρα από τις γύρω περιοχές τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο των ερευνών

ioannina-soros-andra-22-3-2024_2_
ioannina-soros-andra-intime_3_
ioannina-soros-andra-intime_4_
ioannina-soros-andra-intime_5_