Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσουν να ανοίγουν τις μαύρες σακούλες σκουπιδιών με τις οποίες είναι καλυμμένες το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί νεκρός σε δάσος στα Ιωάννινα.

Το κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών από την Θεσσαλονίκη που έφτασε πριν λίγη ώρα στα Ιωάννινα, μαζί με την Ιατροδικαστή Ιωαννίνων, εξετάζουν ακόμη περιφερειακά το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός. Εν συνεχεία, θα ξεκινήσουν την πρώτη εξέταση στη σορό, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες πέθανε.

Η πρώτη εικόνα δείχνει έναν άνδρα ταλαιπωρημένο, κακοζωισμένο όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε για την υπόθεση στα «Παραπολιτικά» από αξιωματικό που συμμετέχει στις έρευνες. Η ηλικία προς το παρόν δεν μπορεί να προσδιοριστεί, όχι τουλάχιστον μέχρι να απομακρυνθούν οι μαύρες σακούλες από πάνω του.

Η σορός φαίνεται να είναι αρτιμελής, ενώ υπάρχει ποσότητα αίματος στο σημείο. Η πιθανότητα μαχαιρώματος δεν αποκλείεται από τις αρχές που περιμένουν το «πράσινο φως» από την ιατροδικαστή και τα στελέχη του Εγκληματολογικού ώστε να προχωρήσουν στις έρευνες.

Δίπλα στη σορό υπάρχει ένα πιστόλι ενώ στα χέρια του θύματος, φαίνεται να υπάρχει ένα ζευγάρι χειροπέδες, το οποίο όμως δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Ο τρόπος που βρέθηκε η σορός, παραπέμπει σε δολοφονία, πλην όμως, το ποιος μπήκε στη διαδικασία να τον τυλίξει με σακούλες και για ποιόν λόγο, παραμένει ακόμη άγνωστο.

Οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε δακτυλοσκόπηση ώστε να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για άτομο που έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν, ενώ στο δάσος του Φρόντζου, οι αστυνομικοί αναζητούν περιπατητές που ενδεχομένως να μπορέσουν να δώσουν πληροφορίες για το τι συνέβη κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας, μήπως και εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη ή των δραστών.