Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανεύρεση της σορού ενός άνδρα μέσα σε σακούλες, σε δασική περιοχή των Ιωαννίνων, νωρίτερα σήμερα το πρωί. Πρόκειται για τη σορό ενός άνδρα, που βρέθηκε νεκρός, με καλυμμένο το πρόσωπο, μέρος του σώματος και τα πόδια με μαύρες σακούλες.

Στο σημείο, αναμένεται να φτάσει η ιατροδικαστής Ιωαννίνων Βασιλική Μπούμπα η οποία θα εξετάσει τη σορό σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια πρώτη εικόνα για τις συνθήκες θανάτου του άνδρα. Η σορός βρέθηκε στο δάσος του Φρότζου, μια δασική έκταση εντός της πόλεως των Ιωαννίνων.

Η σορός φαίνεται να μεταφέρθηκε πρόσφατα στο σημείο, αφού οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του άνδρα, επήλθε τις τελευταίες 24-48 ώρες. Το περίεργο εύρημα από περιπατητή, έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές, που προς το παρόν, δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι συνέβη ενώ ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε η σορός, μέσα σε σακούλες προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές. Το πιστόλι βρέθηκε δίπλα στη σορό, ενώ ανάμεσα στις σακούλες, διακρίνονται κάποια μεταλλικά τμήματα, σαν χειροπέδες, ωστόσο οι αστυνομικοί ακόμη δεν έχουν «πειράξει» τη σκηνή του εγκλήματος, εως ότου αφιχθεί η ιατροδικαστής.

ioannina-soros-andra-22-3-2024_1_-final


Προς το παρόν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων δεν μπορούν να πουν εάν παραπέμπει σε προσωπικά κίνητρα ή σε κάτι άλλο. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι αστυνομικοί αναζητούν ήδη αυτόπτες μάρτυρες για το πως μεταφέρθηκε στο σημείο η σορός, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή μήπως και καταφέρουν και εντοπίσουν τον άνθρωπο που τον μετέφερε στο σημείο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τον έχουν καλύψει κατά το ήμισυ με σακούλες.

Σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία λήψης των αποτυπωμάτων σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για σεσημασμένο, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν έχει δηλωθεί τις τελευταίες ημέρες εξαφάνιση άνδρα από την ευρύτερη περιοχή.