«Συγκοινωνούντα δοχεία» χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τα δύο κυκλώματα που εξαρθρώθηκαν προχθές αλλά και τον Ιανουάριο με εγκεφάλους δύο διαφορετικές γυναίκες που εξέδιδαν ανήλικες σε αρρωστημένους ανθρώπους. Τουλάχιστον δύο κορίτσια είχαν παρασυρθεί και εκδίδονταν από τις γυναίκες-επικεφαλής των δύο κυκλωμάτων, με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czya2uxglzc1)

Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας - Έκλειναν ραντεβού σε κοπέλες που πληρώνονταν και με κοκαΐνη

Η αρχηγός του τελευταίου κυκλώματος, η 25χρονη Μαρία-Ηλιάνα Σ., είχε καταφέρει να εντοπίσει επτά ανήλικα κορίτσια - ηλικίας σήμερα από 15 έως 17 ετών, αλβανικής καταγωγής. Τα ραντεβού με τους παιδοβιαστές ωστόσο φαίνεται ότι είχαν ξεκινήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν κάποια από τα θύματα ήταν 14 ετών.

Η 25χρονη, που φαίνεται να μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον και τελικά ενηλικιώθηκε σε ιδρύματα, έβρισκε πελάτες στις ανήλικες και τους χρέωνε από 200 έως 400 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των κοριτσιών που ήθελαν αλλά και τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους. Αυτό που προέκυψε όμως είναι ότι μερικές φορές τα κορίτσια πληρώνονταν με κάποια γραμμάρια κοκαΐνης. Η Μαρία έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ για κάθε ραντεβού και τα θύματα κρατούσαν τα υπόλοιπα χρήματα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο Ζάχο, φίλο της Μαρίας, καθώς και τον 54χρονο Μάνο, οδηγό ταξί, οι οποίοι μετέφεραν τα κορίτσια από και προς τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα και τη Γλυφάδα. Χειροπέδες οι αστυνομικοί πέρασαν επίσης σε μια 21χρονη που φέρεται να είχε περιφερειακό ρόλο, εντοπίζοντας πελάτες για μια 17χρονη, αλλά και σε δύο πελάτες. Τέσσερις ακόμα πελάτες αναφέρονται στη δικογραφία. Δύο από τις ανήλικες-θύματα της Μαρίας ήταν θύματα και της σπείρας μαστροπών που είχε εξαρθρωθεί στις 11 Ιανουαρίου, με εγκέφαλο την 31χρονη Λορέλα από την Αλβανία. Τα δύο κυκλώματα αποτελούσαν κρίκους της ίδιας αλυσίδας, αναφέρουν οι αστυνομικοί.

«Έχουμε μείνει πίσω στα ραντεβού. Ξεκινήστε να κλείνετε, έχουμε ξεμείνει από χρήματα», αναφέρει η 25χρονη σε μήνυμά της σε ένα από τα ανήλικα κορίτσια. Αυτό το μήνυμα, όπως και αρκετά ακόμα φαίνεται ότι… καίνε τη Μαρία. Αξίζει να αναφερθεί πως το κύκλωμα ξεσκεπάστηκε όταν η αδελφή μιας ανήλικης βρήκε στο κινητό τηλέφωνο μηνύματα για τα κλεισμένα ερωτικά ραντεβού και ενημέρωσε το Τμήμα Ανηλίκων.