Θύματα και άλλης γυναίκας μαστροπού που συνελήφθη πριν λίγους μήνες από την Ασφάλεια Αττικής φαίνεται πως είχαν πέσει δύο από τα ανήλικα κορίτσια που εξέδιδε μια 25χρονη κοπέλα και η οποία συνελήφθη μαζί με τρεις συνεργούς της χθες στην Αθήνα. Η 25χρονη Μαρία Σ. φέρεται σύμφωνα με το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να εξέδιδε επτά ανήλικα κορίτσια, άνω των 14 ετών, σε αρρωστημένους πελάτες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής του κέντρου της Αθήνας.

Η ταρίφα των ραντεβού ήταν ιδιαίτερα υψηλή ανάλογα με τον αριθμό μάλιστα των κοριτσιών που συμμετείχαν στους βιασμούς αλλά και από τις απαιτήσεις που είχαν οι παιδοβιαστές. Από 200 εως 400 ευρώ κοστολογείτο το κάθε ραντεβού, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι βιαστές πλήρωναν με γραμμάρια κοκαίνης. Μέρος των χρημάτων έπαιρνε η 25χρονη και τα υπόλοιπα τα κρατούσαν οι ανήλικες.

*Διαβάστε ακόμη: Νέα υπόθεση σοκ: Κύκλωμα προωθούσε ανήλικα κορίτσια σε πορνεία σε ξενοδοχεία της Αθήνας - 4 συλλήψεις, "εγκέφαλος" μια 25χρονη

Δύο από τα θύματα της Μαρίας, διαπιστώθηκε πως είχαν επαφές και με την εγκέφαλο άλλου κυκλώματος που εξαρθρώθηκε στις 11 Ιανουαρίου στην Αθήνα, όπου η βασική κατηγορούμενη φέρεται μεταξύ άλλων να εξέδιδε μια 15χρονη και μια 17χρονη.

Το ζήτημα είναι πως οι δύο ανήλικες κοπέλες, ουδέποτε εμφανίστηκαν να καταθέσουν για τη δικογραφία του Ιανουαρίου. Η 31χρονη βασική κατηγορούμενη είναι από την Αλβανία, όπως και τα κορίτσια που εξέδιδε.

Στο νέο κύκλωμα, η 25χρονη Μαρία φέρεται να εντόπισε μέσω τρίτων προσώπων τις ανήλικες και οι αστυνομικοί αναμένουν την ανάλυση των ηλεκτρονικών συσκευών της ώστε να εντοπίσουν τυχόν νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Προς το παρόν, δεν προκύπτει γνωριμία μεταξύ των δύο γυναικών που εξέδιδαν τα ανήλικα κορίτσια, με τους αστυνομικούς ωστόσο να συνεχίζουν τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αδελφή ενός εκ των θυμάτων εντόπισε στο κινητό της αδελφής της ερωτικά μηνύματα αλλά και εντολές της 25χρονης για κλεισμένα ερωτικά ραντεβού. Ειδοποιήσε το τμήμα Ανηλίκων και έτσι η υπόθεση αποκαλύφθηκε, έπειτα από συλλογή στοιχείων από τις αρχές.